Feest

Vandaag is het feest ! Onze Tijs is al weer 4 jaar ! Wat vliegt de tijd toch. Zoals bij iedere verjaardag ben ik weer een emo-kip. Ik houd enorm veel van mijn kinderen. Een leven zonder hen kan en wil ik me niet voorstellen. Vanochtend kwam Tijs met zijn blije hoofdje beneden. Cadeautjes moesten er uitgepakt worden natuurlijk ! Heerlijk om te zien hoe oprecht blij hij dan is. Daarna naar beneden, de versierde kamer bewonderen en de traktaties voor op school maken. Verjaardagskleren aan, broodje eten, tandjes poetsen en tijd voor het feest op school ! Straks komt ie weer thuis, mijn grootste jongetje. Vol verhalen ongetwijfeld, want Tijs kan enthousiast vertellen. En dan is het wachten op de visite, voor nog meer cadeautjes Smile

Er is nog een reden voor feest. Daantjes koorts is weg. Zijn bloedwaardes stijgen en …. tromgeroffel…… hij heeft zowaar gespeelt vanochtend ! Kijk, een dag die toch al mooi is, wordt zo nog mooier. Dank aan iedereen die zijn goede gedachten Daan’s richting in heeft gestuurd. Hij is nog niet thuis, maar dat komt ie wel weer !

En nu, nu is het tijd voor feest. Tenslotte word je maar 1x 4 dus dat moet goed gevierd worden ! ! !

 

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Feest

 1. Gina schreef:

  Een beetje laat, maar niet minder gemeend. Nog gefeliciteerd met jullie Tijs!

 2. Oma Ria schreef:

  Daar er zoveel mensen meeleven met Daan ben ik zo vrij om zijn adres in Amsterdam door te geven voor als iemand er behoefte aan heeft om Daan een kaartje te sturen: Daan Pelstra. p/a A.M.C. afd. F8 Noord Meibergdreef 9 1105 A.Z. Amsterdam Mochten er mensen zijn die schrijven hardstikke leuk vinden,weet ik zeker dat Merel-Tijs- en Sterre het ook ontzettend gaaf vinden om post te krijgen.

 3. Fam Kleiboer-Schaake schreef:

  Van harte Gefeliciteerd met Tijs en het geweldige bericht van Daan! Geniet van JULLIE dag! Groetjes, Ewoud, Cynthia, Cecile en Robine

 4. Ingrid schreef:

  VAN HARTE GEFELICITEERD met Tijs!! Geniet van deze dag en hopen dat Daantje snel weer thuis is. Denk veel aan jullie!

 5. anke schreef:

  lieve mensen, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van tijs. we wensen jullie een mooie dag en het extra randje zit er alweer aan omdat de koorts van Daan weg is.geniet ervan vandaag !! Anke ,nicky en rosalie

 6. Dionne schreef:

  Geniet van dit mooie moment!!!

 7. Suzan, Esmee en Femke schreef:

  Dit is met recht een dag om een feestje te vieren. Mooie stoere Tijs alweer 4 jaar. De tijd gaat zo snel………van harte gefeliciteerd voor jullie allemaal. En dan onze dappere lieve Daan die zich er maar mooi weer doorheen slaat. Wat een kanjer……….. Dikke kus en knuffels van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette