En toen was daar….

Ja, en toen was daar Alies. Ze kwam langs om ranja te brengen. Een vriendin die ik al een poos niet gezien of gesproken had, mailt ineens dat ze langs komt om ranja te brengen. En het bleef niet bij mailen. Ze stapte in de auto, liet man en kinderen thuis en bracht ranja. Zo maar, even heen en weer rijden in het weekend. Mijn moeder zegt altijd dat het leven als een treintje is. Bij ieder stationnetje in je leven stappen er mensen in, en stappen er mensen uit. Sommige mensen stappen uit, om een aantal stationnetjes later weer in te stappen. Ik hoop oprecht dat Alies tot die laatste categorie behoort. Het voelde meteen weer vertrouwd, het contact verliep soepel en natuurlijk. En dus hebben we rode ranja (en knijpfruit en echte yokidrink). We zijn Alies ontzettend dankbaar en zijn oprecht geraakt door dit mooie, warme, liefdevolle gebaar. Zo maar, op een regenachtige, druilerige zondag, schijnt in je hart dan gewoon de zon.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar En toen was daar….

  1. Gina schreef:

    Wat ontzettend lief!!!

  2. ellen schreef:

    Lieve allemaal, Zo, via google heb ik je dan gevonden! We denken hier erg veel aan jullie en wensen jullie heel veel sterkte daar in Zwitserland. Wij houden hier wel een oogje op jullie huisWink Wat goed om te lezen dat het wat beter gaat met Daan. En heel begrijpelijk dat jij er wat doorheen zit…….. Lieve Paula, je hebt ook veel moeten doorstaan en nog steeds. Dus….laat je maar gaan. Liefs van ons allemaal vanuit een koude(8 graden), natte Gijsbrechtgaarde! Ellen.

  3. jessica van wortel schreef:

    Ahhh… wat ontzettend lief! Ranja, ranja… ranjaaa!!!

  4. fam. Ambrawo schreef:

    Super! Geniet er met zijn allen van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette