Rode Ranja Alarm

We hebben een rode ranja alarm ! We raken door onze toch best riante voorraad heen. In rap tempo eigenlijk. En tot op heden hebben we in de 3 supermarkten die we bezocht hebben (ja, allemaal verschillende) géén rode ranja gevonden. Een noodsituatie dreigt aangezien Daan erg verknocht is geraakt aan zijn rode ranja. Hij drinkt niet anders eigenlijk. Rode ranja bied hem troost. Dus….. mocht iemand toch toevallig in de buurt komen ….. neem rode ranja mee ! ! ! (alsjeblieft ! tis geen grap maar bittere ernst). Verder gaat alles hier zijn gangetje. Vandaag niet naar Zurich geweest zoals gepland, morgen staat een bezoek aan het Kinderspital Zurich op het program. Eerst bestralen en dan door kachelen naar Zurich voor bloedonderzoek en algeheel lichamelijk onderzoek. Tsja, je moet wat op dinsdag  Daan moet overigens verplicht een pet op van de doktoren in het bestralingscentrum. Zijn huid is nu zo kwetsbaar. Niet makkelijk voor onze anti-petten Daan maar nu hij gehoord heeft dat het van de dokter moet en dat hij anders niet naar buiten mag, gaat het redelijk. Komen we meteen op het puntje “wat zijn we vergeten in de koffer te stoppen” …. Nou petten dus ! ! ! Vanmiddag maar even petten voor alle lijfjes aangeschaft. Vooraf was ik bang dat ik de keuze zou hebben tussen gruwelijk en heel erg gruwelijk, maar het viel alles mee. Oh, en de medailles voor de wandel4daagse, die zijn we ook vergeten, dus mama, als je die op zou willen sturen ….. Ze staan boven op de spiegel boven het dressoir. Pim is bovendien vergeten korte broeken voor zichzelf mee te nemen dus hij zweet zich een ongeluk. Tsja….. zelf zijn koffer ingepakt he…. Haha ik plaag hem er mee maar kijk van de week wel even voor een korte broek (en als er een voordelige oerlelijke is geef ik hem die eerst). En dan tot slot … met mij gaat het redelijk. Dat ik me af en toe diep ongelukkig voel ligt NIET aan Merel, Tijs, Daan, Sterre of Pim maar ligt toch echt aan mij. Ik heb niet genoeg gehuild de afgelopen periode. Alles maar ingeslikt, me afgesloten. En nu we zo met zijn allen bij elkaar zijn, nu er eigenlijk een soort van rust komt, nu knap ik af. Niet de hele dag, maar bij vlagen. Erg vermoeiend en ik word er ook niet knapper van, van al dat gehuil. Tenslotte wil ik nog zeggen dat ik van sommige mensen die reageren geen mailadres heb maar dat ik wel blij ben met hun berichtjes (Alies en Loes, I’m talking to you). Morgen vroeg op, half 7 om precies te zijn, ik word al moe als ik er aan denk

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Rode Ranja Alarm

 1. Tamara schreef:

  Als het moet wil ik gerust limonade opsturen hoor!! Groetjes Tamara (VP)

 2. Daphne schreef:

  Hebben ze het niet bij de Aldi? Die zou in Waldshut-Tienen moeten zijn… (Maar ik heb geen idee of dat erg ver weg is en ik weet ook niet of ze het bij de Duitse Aldi in het assortiment hebben) Heel veel sterkte en ook plezier samen. Groeten, Daphne (en de rest van de familie Koldenhof)

 3. Tessa VP schreef:

  Sterkte daar in het verre Zwitserland! Fijn dat jullie samen zijn maar zo van een afstand is hulp krijgen wat lastiger kan ik me voorstellen. We denken aan jullie vanaf hier!

 4. Alie en Sander. schreef:

  Hoi Pim, maak van je lange broek gewoon een korte als je een schaar in huis hebt, is dat zo gepiept. De eerste week zit erop voor jullie en hopelijk gaat Daan goed door de bestralingen heen. Ja en wat de ranja betreft, ik kom niet in de buurt maar laten we hopen dat er toch een winkel is die het verkoopt en anders toch maar aan de andere kleur. Sterkte de komende tijd en geniet tussendoor van het mooie weer en de prachtige omgeving. Sander en Alie xxxxxxxxxxx

 5. Suzan Das schreef:

  Hoi, Ik wil jullie even zeggen dat ik aan jullie denk en dat ik veel bewondering voor jullie heb zoals jullie met deze situatie omgaan. Petje af (onee die moet op las ik net Wink ) Sterkte de komende tijd daar in Zwitserland en dat Daan er van genezen mag.

 6. fam. Ambrawo schreef:

  Zeg me welke rode ranja en we sturen het op…

 7. Marieke schreef:

  Meis.. je hebt genoeg om aan te denken, maak je vooral niet druk om hoe je eruit ziet! Helaas kom ik niet gauw in de buurt om rode ranja te kunnen brengen (tsja en hoogzwanger, dat is ook niet de ideale situatie) Ik voel hier trouwens nog niets hoor, ik denk dat de baby nog rustig wacht.. Sterkte morgen, wordt een pittig daggie. Liefs Marieke (en Robert & Brett)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette