Dagje rust

Een dagje rust. Vandaag hoefden we niet naar het ziekenhuis. We hadden dus een dagje rust. Nee Daan had een dagje rust! De dag begon vanochtend eindelijk een keer met een ontbijt aan tafel. Lekkere warme vers uit de oven croissantjes en gekookte eieren. Daarna hebben we ons allemaal aangekleed. Sterre ging nog even naar bed voor de ochtendslaapje en Merel en Tijs zijn aan het knippen en kleuren gegaan samen met mama. Papa moest verplicht op het balkon van Daan zodat hij ook naar buiten kon. Toen Sterre wakker werd hebben we een grote wandeling gemaakt. Het aantal kilometers viel wel mee maar berg op en berg af met een buggy maakt het wel zwaar. Zowel Sterre als Tijs zaten in een buggy. Sterre willen we deze bergen nog niet aandoen om zelf te laten lopen en Tijs had een gat in zijn voet. Gisteravond heeft hij tijdens het spelen een splinter in zijn voet gekregen. Deze splinter zat behoorlijk diep waardoor er letterlijk een gaatje ontstond. Terug gekomen van onze wandeling hebben we snel broodjes gesmeerd en worst warm gemaakt en zijn we gaan picknicken op het speelveldje. Ook deze maaltijd was de eerste keer samen, aangezien Daan altijd pas om half 2 thuis is. Ook Sterre genoot voluit en was lekker aan het spelen. Om half drie zijn we lekker naar binnen gegaan. Het was nu echt te warm om nog in de zon te zitten en zeker met Sterre en Daan. Eenmaal terug viel Daan al snel bij mama op schoot in slaap. Sterre lekker in bed gelegd en ook zij viel al snel in slaap. Merel en Tijs waren lekker een het puzzelen en snoepen zodat papa dit verhaal kon tikken. Vanavond zouden we eigenlijk  hutspot eten maar door het warme weer gaan we die plannen wijzigen. Waarschijnlijk wordt het gewoon lekker patat maar dat zien we straks wel. Nu ga ik weer even lekker in de zon zitten.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Dagje rust

  1. Nicole de Jong schreef:

    Wat zal het niet-makkelijk zijn voor jullie allemaal, overal rekening mee moeten houden, met onderburen, met afvalscheiding, met uitlopende afspraken op het PSI, met hongerende kinderen en andere dingen die je niet kunt uitleggen maar wel zo moeten lopen, omdat het zo moet. Ondanks dat heb ik onwijs veel bewondering voor jullie hoe jullie met deze situatie omgaan. Jullie gaan er voor en genieten toch van de kleine dingen die voorbij komen, dat is mooi, dat is heel erg mooi.We denken aan jullie en hopen dat deze weken snel voorbij zullen zijn. Veel toi-toi lieve mensen. Liefs, Jack, Nicole, Jordy, Luca Meggy*

  2. Oma Ria schreef:

    Ha die Tijs, nu hebben Papa en Mama 2 vogeltjes: een Mereltje en een Pechvogeltje. Ik hoop dat ook je voetje weer gauw beter wordt. Doei liefs van oma Ria (en opa Gerard)

  3. loes schreef:

    Wat heerlijk dat jullie vandaag zo hebben kunnen genieten vanelkaar.Hier is het ook mooi weer.Onze kleinzoon Mick is 21 april 1 jaar geworden en vandaag was het feest.Lotte heeft een prachtige Kikkertaart gemaakt en kleine Mick is lekker verwend.Succes weer voor deze week! gr.Loes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette