Ik wil naar huis

Ik wil naar huis ! Ik ben het zo zat. Ik vind er echt niets meer aan. Hoe hard ik ook mijn best doe, ik ben het zat. Het voortdurende wachten in het PSI. Niemand in geen enkel ziekenhuis schijnt te beseffen wat het is, een ernstig ziek kind. Niemand schijnt te beseffen wat het met je kind, met jou en met je andere kind(eren) doet. Niemand schijnt te beseffen dat het niet meevalt om een peuter van 2 en half te moeten zeggen dat hij niet mag eten. En dat terwijl diezelfde peuter thuis met gemak iedere ochtend 2 broodjes naar binnen werkt. Niemand schijnt te beseffen dat het voor Merel en Tijs ook niet meevalt want zij kunnen ook niet eten. Dat is niet uit te leggen aan Daan en dus eten zij als Daan onder narcose is, en dat duurt dus iedere keer heel erg lang. Vandaag zelfs zo lang dat we uiteindeljk zijn gegaan. De afspraak van half 11 werd kwart over 11, uiteindelijk ging Daan om half 12 onder narcose om daar na een uur weer uit te komen en er was niets gebeurd. Weer problemen met het apparaat. En dan doodleuk zeggen dat Daan met infuus maar 2 uur moet wachten in een kamertje van 2 bij 2. En dat het nog wel tot 16.00 uur duurt minimaal voordat het apparaat weer op gang is. Uiteindelijk na overleg met de oncoloog in Nederland werd bepaald dat Daan daar niet op hoefde te wachten. Hij had zijn minimale 4 bestralingen in 1 week gehad. Goddank. En dan het appartement. Klein maar op zich moet het te doen zijn. Ware het niet dat het appartement onder ons is verhuurd aan mensen die nachtdiensten draaien en dus werd ons vriendelijk verzocht of wij onze kinderen gedurende de dag stil konden houden. En dus speel ik de hele dag politie agentje. Stil jongens, niet te veel lawaai, er slapen mensen. Nee Tijs je kunt nog niet eten, Daan mag ook nog niet. Er is niks aan en echt ik probeer optimistisch te blijven en het zonnig in te zien want het weer is geweldig (29 graden vandaag hier in de achtertuin bij het appartement), ik ben op en vind het niet meer leuk. En dus WIL IK NAAR HUIS ! ! ! ! !  Het liefst vandaag nog want ik ben hier geen leuke mama. Ik heb niet gestudeerd voor politieagent en wil het ook niet zijn. Ik wil leuk kunnen spelen met mijn lijfjes, Ik wil normaal ontbijten en lunchen want ook de lunch schiet er vaak bij in omdat Daan pas om half 2 weer is bijgekomen. Het is te veel en het duurt te lang. Ik wil een normaal leven voor al mijn lijfjes,ik wil met ze lachen, ze liefde geven, ze opvoeden, ze groot, zelfstandig en gelukkig zien worden maar voor nu wil ik eigenlijk vooral naar huis……….

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Ik wil naar huis

 1. Dorita schreef:

  Hoi ,Paula..meissie je kunt geen kinderen stil houden dan hadden die mensen maar op een hutje op de hei moeten gaan slapen.Jij betaald er ook voor.En nee die mensen snappen het niet anders zouden ze het heeeel anders doen.Maar Paula/Pim probeer het toch maar ,het MOET nu een maal.Ooit denk je weet je nog die …tijd daar in dat huissie,maar gelukkig hebben we het toen volgehouden.Geniet van de kleine dingen die doen het nu ! Ze denken in Apeldoorn allemaal aan jullie en geven jullie in gedachten heeel veeel kracht.XX xxxx

 2. Riet en Gerard schreef:

  Wat een zorgen, wat een verdriet. Wat een tegenslag, nu weer een apparaat dat stuk is. Dit is haast niet vol te houden. We zijn in gedachten veel bij jullie. Riet Gerard.

 3. ingrid schreef:

  sprakeloos…. maar in gedachten toch bij jullie!! succes voor allemaal!

 4. Mineke schreef:

  Wat een zorgen erbij. Ik denk aan jullie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette