Zurich enzo

Gisteren naar Zurich geweest. Eerst om half 7 opstaan, iedereen in de kleren hijsen en gaan met die banaan. Om kwart voor 8 zijn we bij het PSI waar we tot 8 uur moeten wachten tot we aan de beurt zijn, we zien het anesthesie team nog binnen komen in hun dagelijkse kloffie, frustrerend. Het team van anesthesie zegt dat Daan’s mond van binnen (zijn verhemelte) geïrriteerd is. Dit komt omdat maandag het bit dat Daan in zijn mond heeft tijdens het bestralen (wordt vacuum gezogen en aan de tafel bevestigd) te lang in heeft gezeten. De man die voor Daan bestraald wordt was van de tafel afgevallen en ja, dat is niet bevorderderlijk voor het bestralen. De man moest dus eerst een nieuwe CT scan laten maken om weer te kijken of hij goed lag en al die tijd lag Daan al onder narcose met zijn bit in. Om 10 uur konden we eindelijk richting Zurich vertrekken en dat is toch zeker wel een uur rijden. 10 over 11 kwamen we in Zurich aan, het is een heel gedoe om er te komen, de hele binnenstad ligt open en de ene omleiding na de andere omleiding volgt. Daan’s bloed werd gecontroleerd en een algeheel lichamelijk onderzoek volgde. Lichamelijk onderzoek was goed en later bleek dat ook zijn bloed goed was. Deze week heeft Daan een stopweek van de onderhoudschemo en volgende week gaan we weer voor 3 weken beginnen. Dinsdag 11 mei moeten we weer naar Zurich. De kinderen hebben zich ondanks het vele in de auto zitten keurig gedragen. Op de terug weg werden we omgeleid omdat zich een ongeluk had voorgedaan op de snelweg. Gelukkig dat we werden omgeleid want de file die door het ongeluk onstond was enorm, niet normaal meer. Uiteindelijk waren we om 14.00 uur weer thuis, bek af. Eind van de dag werd Merel wat hangerig en ’s avonds had ze ook ook nog koorts. Vervelend dus..

Vandaag weer naar het PSI geweest en even naar de markt in Waldshut. Ook nog even naar  3 andere supermarkten geweest maar helaas ook daar geen ranja succes..

Nu even bijkomen en straks weer lekker buiten spelen, tis schitterend weer en de kinderen hebben met Angelina (kleindochter van de boer en boerin) gespeeld eind van de ochtend. Angelina slaapt nu dus straks willen ze weer met haar spelen…….

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Zurich enzo

  1. Joke schreef:

    Wat fijn, eindelijk een positief bericht dat Daan's bloed goed is. Las in het blog hiervoor dat je het zelf even zwaar hebt. Dat kan ook haast niet anders, je hebt zo lang op de ren-maar-door-stand gestaan en nu zijn jullie bij elkaar, in relatieve rust, en dan moet het eruit. Lieve Paula, sta het jezelf toe, je hebt het nodig!! En er zijn ook weer dingen positief, daar kun je je kracht uit putten. Geniet van jullie tijd samen! Dikke kus, Sjook

  2. Alies schreef:

    Wat zal dat een opluchting zijn wanneer er geen bijzonderheden worden gevonden bij de onderzoeken! En Zwitsers zijn dus lang niet zo punctueel als hun reputatie doet vermoeden…. Veel succes, en veel speelplezier. Liefs, Alies.

  3. Ria schreef:

    Wat heerlijk dat het goed gaat met Daan en dat zijn bloed ook goed is. Nu even een weekje geen gedoe met de chemo.Geniet nog lekker van elkaar de kinderen en het fijne weer. Liefs Mama

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette