Merel is 8 jaar

Lieve Daan

Je grote zus Merel werd op 9 augustus alweer 8 jaar !

Wat is ze gegroeid, ons oudste kind. Merel met haar ondoorgrondelijke ogen. Soms zo ver weg met haar gedachten.

Ons Merel meisje is groot geworden zowel qua lengte als qua gedrag.

Voor het eerst vroeg ons Mereltje dit jaar geen cadeautjes maar geld voor haar verjaardag. Een tablet stond namelijk bovenaan haar erg korte verlanglijstje.

Van oma kreeg Merel een kaptafel en dus vroeg ze ook aan iedereen een make-upje. Talloze flesjes nagellak sieren haar kaptafel nu. Ze is er erg trots op.

Werd Merel geboren op een bloed hete dag, haar verjaardag vieren we eigenlijk altijd binnen omdat het dan toch regent maar dit jaar niet ! De zon scheen en het was heerlijk weer. We zongen voor Merel, we aten taart en genoten van een gezellige dag met de mensen die ons zo dierbaar zijn, al kon niet iedereen er bij zijn omdat het natuurlijk ook nog zomervakantie was.

Zoals bij iedere verjaardag lieten we ook nu weer ballonnen voor je op, jij hoort er bij Daan. Merel schreef op haar ballon “ik vind je lief xxx Merel” .. Ik weet zeker dat jij diep, heel diep in haar hart zit en zij bij jou mop.

Jij hebt vanuit de hemel ongetwijfeld Merels trotse hoofd gezien toen ze haar zelf bij elkaar gespaarde tablet kon kopen. Merel straalde en ik weet dat jij daar van geniet. Dat vind ik fijn lieverd maar het doet me ook verdriet dat ik jouw liefde voor Merel, jouw enthousiasme vanwege haar trots niet meer kan zien.

We zijn met z’n allen zo blij dat Merel bij ons hoort. Dat wij zo’n bijzonder mooi meisje als onze dochter mogen hebben. Onze lieve Merel met haar ondoorgrondelijke ogen, ze hoort bij ons ! en wij houden van haar.

Onze lieve Merel is 8 jaar oud geworden, lang zal ze leven in de gloria…

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

3 reacties op Merel is 8 jaar

 1. merel schreef:

  Wat leuk merel haha

  Cool

 2. Fam. Welgraven schreef:

  Prachtig verhaal weer, Paula…
  Je kunt je gevoel zo mooi omschrijven, ik heb diep respect voor je.

  Alsnog van harte met de verjaardag van je grote meid en fijn dat jullie zo’n bijzondere dag hebben gevierd. Een dag om met een goed gevoel op terug te kijken, ondanks het levensgrote gemis van jullie lieve Daan.

  Lieve groet, Sandra

 3. Esmeralda schreef:

  Van ons allen heel erg gefeliciteerd met jullie grote meid! Geniet er maar van…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette