Sterre

Lieve Sterre,

 

3 jaar ben je nu geworden. 3 jaar, net zo oud als je grote broer Daan.
Wat straalde jij op je verjaardag ! Voor het eerst echt jarig, je begreep precies dat iedereen voor jou kwam en dat alle cadeautjes voor jou waren. De prachtige taart die er voor je verjaardag was, die had jij zelf “ontworpen”. Geel met Dora en roze, paarse en blauwe stippetjes. Jij weet heel goed wat je wilt.
De limo die kwam om jou en al je vriendjes en vriendinnetjes, neefje en nichtjes rond te rijden, die verdien je zo. Kleine prinses, in haar moderne koets.
Eigenlijk lieve Sterre, straal jij iedere dag. Jij straalt als een mooie ster.

Lieve Sterre, je bent een echt portretje soms. Kan dingen zeggen waardoor ik in mijn broek plas van het lachen. Maar ondertussen ben je ook ontzettend lief. Je knuffelt je broer Tijs als hij daar behoefte aan heeft (en ook als hij er geen behoefte aan heeft), wordt boos op mama als ze eens moppert op Merel. Jij bent dan de eerste om te roepen, “nee mama, niet moppeje tegen mijn lieve zus” ……
Je vertelt verhalen over Daan zoals jij je van ons gehoord hebt en voegt daar dan zelf nog wat spannende dingen aan toe.
En je bent een lieve kleine kopieer machine. Alles wat Merel en Tijs doen vind jij maar wat interessant. Is Merel de hele dag aan het stunten, dan doet Sterre dat ook. Is Tijs voor Feijenoord ? Dan is Sterre dat ook.
Je bent een prachtige poppenmoeder en wilt het liefst zelf een echte baby om daar de hele dag over te moederen.

Je bent een prachtig klein mensje, met een puur hart lieve schat. Je bent bijzonder omdat jij de allerliefste Sterre van de hele wereld bent.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

2 reacties op Sterre

 1. Anneke schreef:

  Lief(devol) gezin,
  Zeer regelmatig kijk ik nog even op deze blog,of er nog iets geschreven staat. Hoop zo dat jullie een manier vinden om zonder jullie zoon en broer hier op aarde op een enigszins prettige verder te leven! Ben onder de indruk van de liefde en warmte die tussen jullie voelbaar is. Ik wens jullie heel heel veel sterkte,warmte en steun toe.
  Liefs,een trouwe lezer

 2. Fam. Welgraven schreef:

  Mooie woorden, Paula!
  En die verdient ze, jullie mooie troost-prinses!

  Liefs, Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette