Verdriet van een grote broer en zus

Lieverd, 

Vanochtend vroeg je grote broer Tijs aan je kleine zusje Sterre of hij een knuffel van haar mocht. Terwijl Sterre haar armen om hem heen sloeg zag ik zijn gezicht, zijn ogen en ik voelde… hij mist jou.

Toen ik het aan Tijs vroeg, “Tijs, mis je Daan?” zei Tijs: “ja, want Daan gaf mij altijd de meeste knuffels van alle kindjes” …

Je zit diep in zijn hart lieve Daan. Hij mist je .. heel erg.

En Merel die iets heel moois voor jou heeft gemaakt waarop ze schreef hoeveel ze van je hield, en nog steeds houd. Merel die opschrijft hoe erg ze jou mist en die er over waakt dat iedereen weet dat we altijd 4 kindjes hebben.

Lieve Daan je grote broer en zus hebben het soms zo moeilijk. Voor ons als grote mensen is het al onwerkelijk en doet het zo veel pijn, hoe moet dat dan zijn als je 6 en 7 jaar oud bent?

We denken aan je, iedere dag en we missen je heel erg

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

6 reacties op Verdriet van een grote broer en zus

 1. Sabine schreef:

  Ach die Merel en Tijs Frown

  We vergeten je niet Daan. Knuf

 2. Fam. Welgraven schreef:

  Heel mooi verwoord, Paula. Het blijft moeilijk voor kinderen om hier mee om te leren gaan, maar ik vind dat jullie het als ouders van deze kanjers heel goed doen.
  Respect voor jullie en Daan zal nooit vergeten worden dankzij jullie en iedereen die zo meeleeft met jullie.

  “Als iemand van wie je houdt
  Een herinnering is geworden,
  Wordt die herinnering
  Van onschatbare waarde”

  Lieve groet, Sandra

 3. marieke schreef:

  oh wat heb je het weer prachtig opgeschreven Paula! en wat een verdriet, bij jullie en natuurlijk ook bij Tijs en Merel die alles van zo nabij en bewust hebben meegemaakt.
  later als ze “groot”zijn zullen ze trots zijn, zo’n geweldig broertje gehad te hebben en zulke geweldige ouders te hebben! Dat weet ik zeker!

 4. Kim schreef:

  Kissing

  Wat beschrijf je de emoties en gevoelens binnen jullie gezin weer goed! Dikke knuffel

 5. Ante Brinkman schreef:

  Hoi lieve Paula,

  En gelijk hebben ze!! Jullie hadden en hebben en zullen altijd een klavertje 4 hebben!
  Lieve Daan is pas weg als we hem vergeten, en dat zullen we nooit!

  Heel veel liefs,

  Ante (en de anderen natuurlijk ook)

 6. Lieve samen,

  De pijn spat van het scherm af. Helaas kan ik niks doen om de pijn te verzachten. Hopelijk dat de wetenschap dat er vaak aan jullie gedacht wordt jullie een klein beetje troost kunnen bieden!

  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette