Operatie

Even snel want ik ben bek af. Vanochtend om 10 uur ging Daan onder narcose voor de MRI. Daarna om 11 uur direct door naar de OK waar hij tegen 7 uur 's avonds pas weer af kwam. Daan heeft heel veel pijn, meer als de vorige keer. Ook heeft hij een aantal keren flink gespuugd. Daan ligt nu op de IC. Morgen weer een MRI en deze wordt dan naar Zwitserland gestuurd ter beoordeling. Later volgt een uitgebreid verslag want er is weer genoeg te vertellen … (ik ga echt als Daan beter is er voor zorgen dat ziekenhuizen beter leren plannen en rekening houden met families)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Operatie

 1. Lonneke schreef:

  Ik denk aan Daan en aan de hele familie. Het is weer spannend nu. Hoop dat jullie snel meer weten.

 2. Nicole de Jong schreef:

  Hele grote, lieve, zachte knuffel want die kunnen jullie nu wel gebruiken. Pas goed op jezelf! We denken aan jullie. Liefs, jack, Nicole, Jordy en Luca de JOng

 3. Patries schreef:

  Lieve allemaal, ik hoop, duim, en bid (alhoewel ik geen bidder ben) dat jullie heel snel wakker worden uit deze vreselijke nachtmerrie en weer jullie leven op kunnen pakken met zijn zessen. Hele dikke zoen en hoe vol.

 4. Dionne schreef:

  Wat een fijn nieuws dat de operatie tot dusver is goed gegaan……..hoop dat de kleine man zich gauw weer wat fijner voelt! Liefs voor jullie allemaal

 5. Sabine schreef:

  Ben erg blij met het nieuws dat Daan bij is. Arme knul zo misselijk en veel pijn. Beterschap lieffie.

 6. Ante schreef:

  Veel liefde, gezondheid en geluk voor het herstel. We zijn bij jullie allemaal. Liefs Davyn, Isadora, Josie en Ante

 7. Anita schreef:

  He kleine kanjer, Wat vervelend wat ik allemaal weer lees. Het zit je ook nooit eens gewoon mee. BALEN! Wel super hoe papa en mama alles voor jou in de gaten houden. Lieverd ik mis je hier wel hoor. Nu je in Utreg ligt kan ik niet met je geiten. Stoere man houd je taai!!! Een dikke knuf voor jou en papa en mama. Liefs Anita (f8)

 8. Miranda schreef:

  Dikke knuffel van ons voor Daan de Tijger en natuurlijk de hele Tijger familie. Frank, Miranda en Noa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette