8 maanden en bijna jarig

Lieve schat, Het is weer de 6e vandaag. Dat betekent alweer een maand zonder jou. 8 maanden nu. Oh man, wat een tijd. Veel te lang. Veel te lang zonder jou. Ik verstop me weer. Verstop me voor de wereld die ik zoveel minder leuk vind zonder jou. Merel, Tijs en Sterre verdienen een leuke mama. Een mama die ik ook voor jou zou willen zijn. Ik doe mijn best. Kruip uit mijn schuilplaats voor ze, hou van ze zoals ik ook van jou houd.

Volgende week ben je jarig. 4 jaar… de grote mijlpaal waar je zo naar uit keek. 4 jaar… maar dat ga je niet meemaken hier op aarde. Wel in de hemel. Wij missen jou allemaal. Papa, mama, Merel, Tijs en Sterre. We missen je en willen zo graag jouw verjaardag vieren met jou hier bij ons. Cadeautjes, taart, slingers en ballonnen …. En jouw lachende gezicht. Jouw stralende lachende gezicht. Een gezicht waar de blijdschap van af spat. Vooral dat. Vooral JIJ, hier bij ons.
Volgende week ben je jarig. Bij deze doe ik een oproepje aan iedereen die dit leest. Laat een ballon op. Laat een ballon op op 13 oktober. Voor Daan, zodat hij met alle andere kindjes in de hemel kan spelen met heel veel ballonnen.

En … als je dan nog iets wilt doen…. Geef dan iets aan StopHersentumoren. Een stichting die onderzoek financiert voor de bestrijding van deze gruwelijke tumoren. Daan geneest niet meer, maar wij hopen met zijn allen dat anderen in de toekomst wel kunnen genezen. De gegevens vind je hieronder….. :
Rabobank Rekening: 1364.68.942
t.n.v. Stichting STOPhersentumoren.nl te Driebergen
Internationaal: IBAN nummer: NL93RABO0136468942
BIC code is: RABONL2U

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

10 reacties op 8 maanden en bijna jarig

 1. Stille lezer schreef:

  Dag familie Pelstra

  Vandaag wat verjaardagen van collega’s, oud klasgenootjes voorbij zien komen op het werk, op hyves en facebook. Ook heb ik even aan jullie Daan gedacht. 4 jaar zou hij geworden zijn hier op aarde. 4 jaar is hij geworden op een plek veel beter dan hier!!
  Een ballon had ik helaas niet in huis, maar weet dat er aan hem gedacht wordt, ook uit een kring mensen die verder van jullie afstaan. Het zal een moeilijke dag zijn, een verjaardag van een kind dat niet meer onder ons is. Ik wens jullie veel sterkte toe en weet dat er aan jullie gedacht wordt.

 2. Geeske schreef:

  Lieve Paula, Pim, Merel, Tijs en Sterre,

  Vol goede moed hadden we de juiste kleuren gekozen(volgens Djoeke blauw en groen, maar blauw hadden we niet meer. Rood vond Daan ook mooi zei Djoeke). Maar ze gingen de lucht niet in. We hebben aan Daan gedacht en de ballonnen buiten een mooi plekje gegeven.
  We denken aan jullie.
  Liefs, Robert, Geeske, Djoeke en Meinte

 3. Sabine schreef:

  Jouw lege stoel, jammer genoeg geen groot feest , geen grote taart, geen eerste schooldag en hooguit een enkele kaart.

  Dit is jouw geboortedag en die word nu stilletjes herdacht.

  We laten vanmiddag wat ballonnen voor jou op zodat je weet dat wij je niet vergeten zijn.

  Lieve Daan jij hebt bestaan.

  Kus Sabine

 4. Sandra schreef:

  Lieve Daan, wij hopen dat je een mooi feestje hebt met al die ballonnen die je vandaag worden toegestuurd. Die van ons is al onderweg!

  Lieve Pim, Paula, Merel, Tijs en Sterre, wat een hele fijne dag had moeten zijn, wordt een hele zware dag. Dit had nooit zo mogen zijn! Veel liefs!

 5. Fam. Welgraven schreef:

  Veel sterkte gewenst voor morgen…
  We zijn in gedachten bij jullie en laten hier samen een ballon op voor Daan, zodat iedereen kan zien dat er een kanjer jarig is ook al is hij niet meer bij jullie op aarde.
  In gedachten leeft hij verder!

  Ook zal ik 4 kaarsjes voor hem branden morgen.

  Lieve groet, Sandra

 6. marian richardson schreef:

  lieve familie,
  vanaf Tijs zijn verjaardag (lieve grote man jij heeel hartelijk gefeliciteerd nog!) kruipt de tijd naar de 13e oktober.
  Het is de verjaardag van simon zijn oma ook, ze gaat 90 worden die dag.
  dat is niet te bevatten !! zij zelf heeft ook twee kinderen verloren, dus ze snapt zelf ook niets van het lot dat je in het leven krijgt toebedeeld.
  ik weet ook werkelijk wat te schrijven verder.
  veel liefs , familie Richardson – Aruba

 7. Stephke schreef:

  Net als Daan ben ik 13 oktober jarig. Ik zal 4 kaarsjes op de taart zetten en deze in gedachten voor hem uitblazen. Ik wens jullie veel sterkte en ik hoop toch dat jullie je heel dichtbij Daan voelen donderdag.
  Sterkte.
  Onbekende bloglezer, Stephke

 8. Wendy schreef:

  Lieve familie Pelstra,

  Wat een afschuwelijk verlies moeten jullie zien te verwerken. Via de site van Kanjerguusje ben ik op jullie site over Daan gekomen. Zwanger van mijn eigen 4e klaverblaadje kon ik niet stoppen jullie verhaal te lezen. Heel veel sterkte en hoezo zit er een tijdsklok op rouw wie heeft dat bepaalt. (zo’n arbo trut die nog nooit iets heeft meegemaakt?)

  Lfs
  Wendy

 9. Marloes schreef:

  Lieve Paula,

  13 Oktober 2007, wat een bijzondere dag. Jullie Daan werd geboren!!

  13 Oktober 2011, wat een bijzondere dag. Daan zijn verjaardag!!

  13 Oktober, een bijzondere dag, weer een dag zonder Daan.

  Wie had 4 jaar geleden kunnen bedenken dat dat ooit zou gaan gebeuren?
  Terwijl ik dit schrijf springen alweer de tranen in mijn ogen net zoals dat iedere keer gebeurd als ik jou mooie ontroerende woorden lees, lieve Paula.
  Ik kan me zo goed voorstellen dat je heel erg tegen deze dag op ziet. Aan de ene kant terug kijkend naar de geboorte van jullie mooie, lieve Daan maar juist als je daar aan terug denkt het kei harde gevoel van gemis.
  Bij deze beloof ik je dat er a.s donderdag een aantal ballonnen de lucht in gaan speciaal voor Daan zodat hij boven zijn feestje kan vieren en zodat hij weet dat hij NOOIT vergeten word.
  Lieve Paula, Pim, Merel, Tijs en Sterre. 13 Oktober, een bijzondere dag, een dag om even extra aan jullie mooie, lieve, grappige zoon en broertje Daan te denken.
  Wens jullie heel veel sterkte en kracht toe!!

  Liefs en een dikke knuffel van Marloes

 10. Loes schreef:

  Weer een maand zonder jullie Daan, niet voor te stellen en dan z,n verjaardag die gauw komt.Ik weet nog dat je schreef dat hij met z,n rugzakje op een dag kon meedraaien op school omdat hij zo graag naar school wilde. Ik hoop dat jullie toch een taartje aansnijden voor Daan want deze zo,n verdrietige dag is z,n geboortedag. 1 van de mooiste dagen uit jullie leven, de geboorte van jullie 4 mooie kindjes.
  Maar vat het aub niet verkeerd op want hoe “makkelijk” is het om hier wat neer te zetten en ik zelf nooit iets zo vreselijk heb meegemaakt.
  Heel veel liefs van mij
  Loes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette