Sponser Daan!!!

Dag Lieve Familie, Vrienden en Kennissen van de Familie Pelstra,

Ik heb goed nieuws… dankzij een heleboel enorm lieve mensen is het al gelukt om twee keer geld over te maken aan de fam. Pelstra in Zwitserland. Ik wil jullie daar enorm voor bedanken…

Ik heb ondertussen al 2x geld overgemaakt naar Pim en Paula, zodat zij een groot deel van de kosten hiermee konden betalen.

Paula en Pim zijn helemaal ontroerd door jullie giften… de tranen biggelden over het gezicht van Paula… Ik vind het zo fijn dat ik ze op deze manier een stukje heb kunnen helpen.

Tot de volgende keer…

Gegevens om geld te storten vanuit het buitenland: IBAN: NL72 RABO 0101 1799 44 en BIC: RABONL2U

Daans rekeningnr.: 101179944
T.n.v.:  J.D. van Wortel- van Holten inzake Daan Pelstra

Voor vragen kunt u bellen naar:

Rianne Looien 06-12872184 of naar Jessica van Wortel 06-24739617

 

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Sponser Daan!!!

 1. Suzan Das schreef:

  Hoi Paula, Ik woon sinds 2 jaar in de Gijsbrechtgaarde en we zien elkaar regelmatig en groeten elkaar dan. Ik kende je van vroeger maar moest erg graven waarvan. Ik weet het weer:zelfverdediging! Weet je nog? Ik kreeg vandaag een berichtje van Jessica via Hyves met een linkje naar deze weblog. Ik zag jullie gezinsfoto en dan komt het ineens heel dichtbij. Wat een verhaal zeg! Wat hebben jullie al veel meegemaakt en wat staat jullie nog te wachten. En wat erg dat ik nooit eens aan je gevraagd heb hoe het met je gaat, ook al wist ik niet dat je kind zo ziek was. Ik wil je/jullie heel veel sterkte wensen!

 2. Fred schreef:

  Fijn dat Daan weer thuis is. Eindelijk en hopelijk een mooie pasen voor jullie. Geniet van elkaar en blijf moed houden voor de volgende opgaven.

 3. eugenie zwart schreef:

  lieve mensen,wat een narigheid.als we iets kunnen doen,geef dan een seintje,het maakt niet uit wat je ons zou willen vragen

 4. paula schreef:

  Wat ontzettend lief en fijn dat jullie ons zo willen helpen. Iedereen ontzettend bedankt ~! ! !

 5. na aanleiding van ons telefoontje schreef:

  Bedankt Jessica!Wink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette