Laatste keer Zurich !

Vanochtend vroeg vol goede moed vertrokken we met zijn 6-en richting Villigen voor weer een bestraling. Na de bestraling zouden we voor de laatste keer naar het Kinderspital in Zurich moeten en we hadden besloten er een middagje dierentuin aan vast te plakken. Zo gezegd dus maar ….. éénmaal in Villigen werd ons na een kwartiertje wachten duidelijk gemaakt dat er wederom problemen met het apparaat waren. En deze problemen zouden nog wel 2 uur duren (minimaal). Daar vielen onze plannen in het water. We gingen terug naar ons appartement en zouden gebeld worden wanneer we weer verwacht werden. Zurich werd alvast afgebeld en verzet naar vrijdag want daar zouden we vandaag geen tijd meer voor hebben.

Gelukkig zijn de wonderen de wereld nog niet uit en werken sommige techneuten net iets beter dan anderen en werden we terwijl we nog op weg waren naar het appartement al gebeld dat we weer konden komen ! Snel omkeren en hup, wederom naar Villigen. Meteen maar het verzoek ingediend opnieuw contact op te nemen met Zurich dat we toch zouden komen en … om kwart over 10 zaten we in de auto op weg naar Zurich. Voordat we weg gingen nog wel even gecheckt hoeveel bestralingen Daan nu nodig heeft. We hebben hele aardige belgen leren kennen en hun zoontje zou vandaag zijn laatste bestraling hebben, wij enthousiast zeggen, “nou vandaag de laatste keer, je mag lekker naar huis he”, hebben ze vrijdag te horen gekregen dat hij nog 12 ! !! extra bestralingen krijgt. Pffff, kreeg er een hartverzakking van en moest echt even vragen of het bij Daan bij 30 zou blijven en dit blijkt ook het geval. Gelukkig mochten we daar (in het Kinderspital te Zurich) een half uur wachten maar aangezien Daan’s bloedwaardes weer goed waren én het toch onze laatste keer was werden we niet heel erg boos. Om half 1 waren we in de dierentuin en we hebben genoten. Daan vooral van de peejees en de beje (beren). Merel en Tijs van de apen, de olifanten en ook de peejees. En…. Merel en Tijs waren beiden zo stoer om een echte (!) slang te aaien ! ! ! ! Jawel, dappere kinderen. De slang zat om de middel van een verzorger en mama durfde het het eerst en toen ik vertelde dat het echt niet eng was durfde Merel ook, en daarna durfde ook Tijs het aan. Ik was bere/ ape/ peejee trots op ze !

We hebben echt heel veel dieren gezien en ook de kinderen konden alles goed zien. De apen zaten in hun binnen verblijven en daar waren grote glaswanden zodat de kinderen met hun neus tegen het raam alles goed konden bekijken. Ook Sterre liep gezellig heen en weer tussen chimpansees en gorilla’s. Merel, onze stuntvrouw deed nog ff een apie na maar ze sprong net mis van boomstam naar boomstam zodat ze een flinke schaafplek met bloed aan haar been aan het avontuur overhield. Dikke tranen huilde ze maar een Mickey Mouse pleister en een dikke knuffel lieten haar uiteindelijk toch weer lachen. Ook de pinguings waren goed te bekijken door een grote glazen ruit. We hebben om het feest compleet te maken nog een ijsje gegeten (20 euro voor 3 cornetto’s en 2 flesjes water !) en als afsluiting van de dag patatjes. We hebben ook heerlijk weer gehad vandaag, graadje of 20/22 dus ook dat werkte lekker mee om er een mooie dag van te maken.

De kinderen liggen moe maar voldaan in hun bedjes en wij zijn blij dat we weer iets kunnen afsluiten. Namelijk de bezoekjes aan Zurich (fingers crossed dat er niets ergs gebeurd).


Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Laatste keer Zurich !

  1. aletta schreef:

    Fijn dat jullie Zurich af kunnen sluiten, en ik duim natuurlijk mee! Leuk die foto's van de dierentuin, wat hebben jullie 4 heerlijke kids!

  2. Freddy, Lisa en Dylan schreef:

    Lieve Schatten! Wat fijn dat jullie dat nu kunne afsluiten! Wij kruizen onze vingers voor jullie! Hier ook een klein beetje goed nieuws, Freddy mag zondag een uurtje met Dylan spelen! Er zit vooruitgang in! Sterkte nog even! Dikke kus en knuffel van ons!

  3. Alies schreef:

    Heerlijk, zo'n middagje dieren kijken. Gefeliciteerd met de Zurich afsluiting en sterkte met de laatste loodjes daar. *fingers crossed* Liefs, Alies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette