Alpe dHuZES

Op 9 juni jl reden Jack, Nicole én Jordy de Alpe op.
Ze reden voor Luca, ze reden voor Daan.

We zijn ze dankbaar dat ze Daan de berg op hebben meegenomen. Dat ze hun best hebben gedaan voor Luca en Daan en alle andere mensen die met de ziekte kanker te maken hebben en krijgen. Via onderstaande link kun je kijken naar het programma Nederland Helpt. Hierin zat een item over Jack en Nicole. Een item over Jack, Nicole, Luca én Daan. Want ja, daar zagen wij hem, onze zoon, op tv. Wat hebben we gehuild omdat we hem zo intens missen. Maar wat was het ook fijn om zijn hoofd te zien, de liefde te voelen die ons bind.
Wij missen Daan zo erg. Er is niet genoeg papier in de wereld of ruimte op internet om te omschrijven hoe diep, hoe groot de pijn van het gemis is. Niet alleen bij Pim en mij maar ook bij onze kinderen die ‘s avonds huilend wakker worden. Wij missen Daan, wij houden van Daan, wij zijn een geamputeerd gezin zonder Daan.
Kijk naar de aflevering van Nederland Helpt, vanaf 17 min. 23 sec zijn Jack en Nicole aan het woord en zie je Daan. A.s. donderdag is het vervolg.

http://player.omroep.nl/?aflID=12690496

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

4 reacties op Alpe dHuZES

 1. Alies schreef:

  Net de uitzending van gisteren bekeken; MOOI! Verder geen woorden…..
  Kus, Alies.

 2. Loes schreef:

  Lieve allemaal,
  We hebben ook naar een uitzending gekeken maar hoor later van Lotte dat Daan voorop de fiets mee mocht de alp op. Zoveel foto,s en zoveel kaarsjes en zo aangrijpend. Wat een respect voor al diegene die daar voor fietsen,lopen,rennen of wat ook. En wat speciaal dat uit zoveel mensen die hiervoor gaan Jack jullie Daan zo de huiskamer in fietst! Dikke zoen en liefs Loes

 3. Alies schreef:

  Ik vond het donderdag al zo’n bijzondere dag; al die mensen die hun onmacht, verdriet, pijn, angst, hoop, verwarring, blijdschap en wanhoop omzetten in de kracht die berg te beklimmen. Voor hun zelf of voor hen die ze dierbaar zijn. En natuurlijk voor alle anderen die getroffen zijn/raken door kanker.
  Vrijdag zag ik de beelden van de familie de Jong, en de foto van Daan. Wat een kracht, wat een verdriet. Veel liefs van mij.

 4. Jolanda, Ramon en Steven schreef:

  Lieverds, we hebben met jullie meegehuild toen we de aflevering zagen! Ramon heeft spontaan een racefiets gekocht en gaat nu trainen voor volgend jaar. Als z’n gezondheid het toelaat (niets ernstig maar met astma en allergieën heeft hij soms gewoon wat minder lucht tot z’n beschikking en gaat z’n conditie op en neer), dan gaat hij volgend jaar voor Daan, mijn vader en alle anderen de berg op fietsen.
  Heel veel sterkte, we denken elke dag aan jullie allemaal! Heel veel knufs van ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette