Gezelligheid

Wat een gezelligheid hier. Dinsdagavond kwam er een verrassing. Hoog bezoek kwam er bij ons. Dames en heren, clown Noni was bij ons in de huiskamer ! ! ! Een super verassing voor de lijfjes. Clown Noni was erg grappig en Merel lachte zo hard dat ik dacht dat ze er in bleef. Giebelkont. Tijs werd de assistent van Noni en Daan en Sterre, in 1e instantie toch wat onder de indruk… kwamen na een kwartiertje toch ook los. Specialiteit van Clown Noni is het maken van prachtige ballonfiguren en daar werden onze lijfjes mee verwend. Tegen 20.00 uur ging Clown Noni weer naar huis en bleven wij nog een beetje hieperdepieper achter met heel veel mooie ballonfiguren en een trucje dat we nu met zijn allen aan het oefenen zijn. Heel erg bedankt Clown Noni !

Vandaag, woensdag, kwam er een mevrouw van de Stichting Kunstwens. Een heuse kunstenares. Zij (Ellen) kwam samen met Merel, Tijs, Daan en Sterre een kunstwerk maken. Een prachtig schilderij heeft ons klavertje 4 gemaakt. Daan haakte als 1e af, toch een beetje moe. Sterre hield dapper vol en keek heel serieus, zoals het hoort tijdens een creatief proces. Merel en Tijs waren zo druk dat ze zelfs de zijkantjes van het doek voorzagen van een mooi kleurtje. Toen Sterre er ook de brui aan gaf gingen Merel en Tijs nog door. Ellen genoot van zoveel inzet en samen maakten Merel en Tijs nog een prachtig schilderij. Wat bijzonder weer. Papa en mama waren ondertussen druk bezig met het verzorgen van de catering (koffie, ranja, een snoepje) en het maken van foto’s….. Heel fijn dat onze lijfjes met zijn 4-en zo lekker creatief en gezellig bezig mochten en konden zijn vanmiddag.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette