Rapport

Ons grootste meisje kreeg gisteren haar aller eerste rapport mee naar huis. Een bijzonder moment … zo’n eerste rapport. We kunnen niet anders dan diep respect hebben voor ons oudste kind. Ze heeft een prachtig rapport en scoort goed, maar wat veel belangrijker is… Ze voelt zich op haar plek, ze heeft zelfvertrouwen, ze kan goed spelen met de andere kinderen uit haar klas. Dingen die we wel wisten maar die als ze in een rapport staan ineens nog zoveel duidelijker naar voren komen. Wat zijn we ontzettend trots op onze Merel Sanne Noortje. 6 jaar oud, bijdehand, ondeugend, lief ! en zorgzaam en ondanks dat het stormt in haar leven momenteel, ondanks het feit dat ze van de ene emotie in de andere rolt toch zo’n super rapport. Een staande ovatie voor Merel graag.

Nu gaat dit stukje over het rapport van Merel maar wat ik iedereen ook graag wil vertellen is hoe ontzettend knap Tijs ook is. Tijs die zo’n moeite had met de letters K en L. Nou… niet meer! Een paar keer logopedie en onze grootste jongen zegt de letters alsof hij nooit anders heeft gedaan. Zo ontzettend knap, ook Tijs verdient ons respect vanwege zijn doorzettingsvermogen en ook op Tijs zijn we enorm trots. In Tijs z’n leventje stormt het net zo hard als bij Merel en dat is moeilijk voor een jongetje van 5. Dus als u toch staat ….. geeft u Tijs dan ook de (staande) ovatie waar hij zeker recht op heeft.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Rapport

 1. lidewijde schreef:

  wat ontzettend knap . APPLAUS APPLAUS Grin

 2. Tessa VP schreef:

  Ik sluit me al staande bij alle bovenstaande posters aan!

 3. lisa schreef:

  lieve schatten ik geef met alle liefde een eeuwige staande ovatie voor jullie vier knappe bijzondere en dappere lijfjes! En ook jij en pim verdienen een staande ovatie!
  heel veel liefs!

 4. Cindy VP schreef:

  Vanuit hier een staande daverende ovatie voor jullie allemaal!!!

 5. Alies schreef:

  Lieve schatten,
  Een staande ovatie, een diepe buiging en al mijn petten af voor jullie allemaal. Stelletje knapperds die Merel en Tijs zeg!

  Kus,
  Alies.

 6. loes schreef:

  Ook wij blijven vandaag staan en slaan onze handen blauw voor Merel en Tijs en zeker ook voor Daan en Sterre en voor een super papa Pim en mama Paula.

 7. ingrid schreef:

  Keigoed & Keigaaf voor 2 Kanjers en dan natuuuurlijk nog een K voor Kaarsrecht (maar das ook voor de rest) Clover

 8. DDES schreef:

  Lieve allemaal!
  Een staande ovatie niet alleen voor die knappe Merel en Tijs, maar ook voor hun ouders die er alles aan doen om hun kinderen gelukkig te maken! Een staande ovatie die niet lang genoeg kan duren. En natuurlijk ook voor Daan en Sterre!

  Dennis en Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette