Gelukkig Nieuwjaar

Lieve Daan

Nog even en het is zo ver.

Dan is het 2011, om 0.00 uur is het moment waarop mensen elkaar Gelukkig Nieuwjaar wensen. Een Gelukkig Nieuwjaar, dat wordt het voor ons naar alle waarschijnlijkheid niet. Want hoe graag ik ook in het grote wonder wil geloven, het staat voor 99.9% vast dat we jou gaan verliezen volgend jaar en daar zie ik niks gelukkigs in.

Ik lig er iedere nacht van wakker. Kijk naar je, jouw onschuldige gezicht en ik kan me er niets bij voorstellen… jou te moeten missen, voor altijd.

Altijd is lang, veel te lang en natuurlijk zullen er volgend jaar vast gelukkige momenten voorbij komen. Tenslotte wordt Sterre 2, Tijs 6 en Merel 7. Misschien haalt Merel wel haar A-diploma maar als jij er niet bij bent om op en neer springend van enthousiasme blij voor haar/ ons te zijn, hoe gelukkig is dat moment dan nog ?

Momenteel verdrink ik bijna in mijn verdriet. En dat is erg. Heel erg want ik wil niet verdrietig zijn waar jullie bij zijn. Vanmiddag nog stond ik in de keuken te huilen in papa’s armen en ik hoor jou zeggen “mama, ik twee armen, ik jou goed troosten” en dat doe je dan ook. Armpjes stevig om mijn nek geklemd, dikke kus, en daarna boos op het aanrecht dat mij in jouw ogen pijn heeft gedaan…

Lief blaadje van ons klavertje 4, echt gelukkig dat zijn we als we al onze blaadjes bij ons hebben. Als we compleet zijn.

Vannacht om 0.00 uur, dan zijn we compleet, en dus wensen we elkaar een Gelukkig Nieuwjaar, we hopen en bidden vanuit onze tenen dat 2011 voor jou net zo lang duurt als voor ons.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

19 Reacties op Gelukkig Nieuwjaar

 1. Gina schreef:

  Lieve Paula, Pim en klavertje vier.
  Steeds tik ik iets en haal ik het weer weg. Het voelt zo nutteloos en machteloos. Frown

 2. karin schreef:

  beste allemaal,

  Omdat Annemarie bij Merel in de klas zit lezen wij, meestal met een brok in onze keel, jullie berichtjes. En dan is het 2011….en wat moeten we jullie nu wensen? In onze familie zeggen we altijd als we een fijne/ bijzondere/ gedenkwaardige dag hebben gehad dat dat “een dag met een met een gouden randje” was. Daarom wensen wij dat jullie zessen in 2011 nog heel, héél véél dagen met ‘gouden randjes’ mogen beleven.
  groetjes Ernst, Karin, Annemarie en Evelien

 3. fam. Kleiboer schreef:

  Weer zijn wij stil bij het lezen van jouw mooie woorden.
  Hier branden kaarsen, is er een wensballon de lucht in gegaan met opnieuw die wens en gaat er geen dag voorbij dat wij niet aan jullie denken.
  Maar dat is natuurlijk nooit genoeg!
  Heel veel sterkte komende tijd met hopelijk heel veel mooie momenten naast alle verdriet.
  Liefs, Ewoud Cynthia Cecile en Robine

 4. marian richardson schreef:

  lieve pim en paula,
  ik heb geen woorden meer.
  ik schrijf een opmerking om te laten weten dat jullie altijd in onze gedachten zijn.
  liefs,kracht, hoop en bovenal Gods zegen toegewenst.
  dikke knuffel van hier.

 5. babette, william en tristan schreef:

  met kippenvel heb ik al vanaf het begin je blog gelezen, ik was het helaas even vanaf sept vergeten. van de week toen ik mijn kleine vent van 15m in me armen had. dacht ik even aan jullie. ik dacht het gaat hopelijk goed. nu heb ik weer bijgelezen. en tot mijn schrik gaat het niet goed.

  ik ben erg geschrokken van het verschrikkelijk bericht. ik kan me niet voorstellen hoe het aan moet voelen om je kind te verliezen, het gedachte alleen al maakt verdriet in me op. bij jullie is die woorden gevallen en hebben jullie al het een en ander geregeld.

  lieve familie pelstra. ik ken jullie niet persoonlijk. en jullie mij al helemaal niet.
  ik ben maar een simpele meelezer van een forum waar jij paula lid bent.

  ik wou jullie veel sterkte wensen de komende en ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie daan nog heel lang in 2011 mogen hebben

  Lieve Daan. Je bent een Kanjer. Lieve Sterre, Merel en Tijs. ook jullie veel sterkte !!! en jullie zijn top van kanjers.
  ook jullie papa en mama en jullie 4 O tjes,

 6. Martijs schreef:

  Hoi Fam, Ik wil jullie het Beste wensen voor het nieuwe jaar en dat er ondanks Daans ziekte toch nog veel mooie momenten mogen zijn voor jullie samen. Daan kan zich geen betere ouders wensen dus daar hoeft geen wensballon voor de lucht in, daarom maar het Beste gewenst voor jullie allemaal.

 7. Papa Yannick schreef:

  Dag Paula,

  Helaas kan ik de eerste alinea van je blog zo overnemen voor op ons blog. Misschien dat ik dat ook doe, je netjes citeren. Hopelijk vind je dat niet erg. Maar wat zou ik toch o zo graag wensen dat we allebei deze tekst never-nooit uberhapt in ons hoofd hoefden te halen. Maar helaas.

  PapaYannick

 8. Francis schreef:

  Lieve allemaal,

  Tranen over mijn wangen bij deze prachtige brief voor Daan… Al kan ik me niet voorstellen hoe dit alles moet voelen, ik leef met jullie mee. In gedachten stuur ik jullie en Daan kracht toe en wens ik dat het grootste wonder mag gebeuren.

  Er branden regelmatig kaarsjes voor Daan Banaan, in de hoop dat alle beetjes licht helend werken…

  Veel liefs

 9. gert natascha liv en lenny schreef:

  lieve familie
  we worden er stil van. wat heb ik veel aan jullie gedacht de afgelopen tijd en nog. ik bid voor jullie en zou wel duizenden klavertjes vier willen geven voor daan als het hielp. heel veel sterkte en toch ook nog veel plezier met de kleine spring in het veld en de rest van jullie mooie kinderen. liefs gert natascha liv en lenny

 10. Tessa (VP) schreef:

  Lieve familie,
  We kennen elkaar alleen maar digitaal, maar oh wat zitten jullie vaak in mijn gedachten. Vannacht zag ik een prachtige wensballon en Daan was de eerste die door mijn hoofd schoot. Mijn wens was voor Daan, en voor jullie.
  Ik hoop met jullie mee dat 2011 voor jullie als compleet gezin heel lang gaat duren!
  Liefs Tessa

 11. loes schreef:

  Lieve allemaal.
  Om 0.00uur hebben we 3 mooie wensballonnen opgelaten en ze stonden bol van de wensen voor jullie.
  Heel veel liefs van ons,
  Lotte,Bart,Jesse,Mick,Esmee,Rob en Loes.

 12. Lieve lieve familie,

  Zo op het randje van 2010 denken wij weer aan jullie, zoals we dat de afgelopen maanden al zo vaak gedaan hebben. Gedachtes die gaan over hoop, vrees, liefde, geluk, troost en steun. Gedachtes die eenvoudig komen, soms maar moeilijk weg gaan. Emoties doe snel komen, soms maar langzaam weer weg gaan. 2010 een jaar dat zo snel is gekomen, en nu lijkt weg te druppelen in 2011.

  Wat hopen ook wij op dat wereldwonder voor jullie. Wat hopen ook wij dat er nog zoveel fantastisch mooie lieve warme en gezellige dagen in het verschiet voor jullie liggen. Wat hopen ook wij dat als er iets is dat wij kunnen doen, wij dat ook daadwerkelijk kunnen, mogen en zullen doen. Weet dat in dat laatste geval een klein seintje meer dan voldoende is om ons te bereiken, om welke tijd dan ook.

  Voor nu een fantastisch mooi en gezellig uiteinde met de hele familie!!!

  In gedachten zijn wij, met velen anderen, bij jullie!!

  Veel liefs van ons allen

 13. Mineke schreef:

  Lieve Pim en Paula, Merel, Tijs, Daan en Sterre

  Om 0.00 uur staat de tijd een seconde stil en gaat gewoon weer verder.
  Ik hoop dat het een rustig jaar wordt, met goede momenten waarin jullie van en met elkaar kunnen genieten. Het zal geen makkelijk jaar worden, wat er ook gebeurd.
  Ik denk aan jullie.

 14. Cindy VP schreef:

  Lieve familie

  Wat een heftig jaar is dit voor jullie geweest en wat onzeker zal volgend jaar worden. Toch wil ik jullie alle goeds toewensen voor nu en in de toekomst.

  Geniet van elkaar

 15. Sandra Waaijer schreef:

  Lieve Paula en Pim en natuurlijk Merel, Tijs, Daan en Sterre.
  Bidden doen we hier dan niet, maar echt vanuit de tenen wordt gehoopt op dat ene kleine kansje, die 0,1%. Je kind verliezen, daar zou gewoon een wet voor moeten zijn, dat kan en mag niet! Natuurlijk zijn er mooie momenten, maar die verliezen hun glans. Dat diploma, ja dat zit wel goed, maar wat je zegt er moeten er gewoon 6 juichen (Merel net zo hard). Ik juich straks met jullie mee, maar ook hier zijn de tranen.
  Een ding heeft 2010 wel geleerd! Geniet van elk moment, geniet van elkaar (ook al is dat soms zo moeilijk) en oooo wat hebben we een bewondering voor jullie beide! Houdt elkaar vast straks om 00.00 uur en als iedereen nu eens op dat moment ook aan jullie denkt, zou je dan meer kans maken op die ene kleine kans?

 16. marieke koning schreef:

  lieve familie,
  Wat zouden wij graag bossen vol klavertjes vier, hoefijzers en weet ik wat niet meer voor jullie willen verzamelen als het zou helpen om deze onzekerheid en dit verdriet weg te nemen.
  Wij hopen dat jullie straks om 00.00 een mooi moment hebben met het complete klaverblad en dat jullie nog heel veel mooie momenten gegund zijn in het komende jaar.
  In gedachten zijn we bij jullie.

 17. Marko, Sandra, Arun en Ivar schreef:

  Hallo Lieve Mensen,
  Stil word je ervan wanneer je dit alles leest. Iedereen wil zoveel voor jullie betekenen, iets voor jullie doen en er zijn voor jullie. Maar wat voelen wij ons nietig. Wij kunnen alleen zeggen dat wij aan jullie denken en als wij iets kunnen doen voor jullie, weten jullie dat jullie altijd iemand kunnen bereiken.
  Uit de grond van ons hart willen wij jullie in ieder geval een heel liefdevol 2011 toewensen. Lieve groetjes, Marko, Sandra, Arun en Ivar

 18. loes schreef:

  Lieve allemaal

  M,n keel zit dicht,tranen rollen over m,n wangen en kan wel schreeuwen….WAAROM,
  waarom jullie mooie Daan! En niet dat er dan een ander wel mag,nee natuurlijk niet maar hoeveel ouderen willen zo graag en moeten lijden.Het is gewoon zo oneerlijk en het kan en mag niet.En dat heeft natuurlijk iedereen al tegen jullie gezegt maar wat kun je schrijven en hoe kun je troosten,… Mag er aub een groot wonder gebeuren in 2011.

 19. Marianne schreef:

  Lieve mensen,

  Ik persoonlijk ken jullie niet.
  Heb net jullie blogs gelezen en ben echt sprakeloos.
  Heb geen idee hoe het voelt om te weten dat je je kind gaat verliezen, maar het lijkt me meer als verschrikkelijk. Ontzettend veel sterkte, en voor 2011 hoop ik op vele mooie, gezellige, liefdevolle momenten met elkaar, zo lang mogelijk en zo geweldig mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette