Wensballon

Het is bijna zo ver. Nieuwjaar ! Altijd toch weer een bijzonder moment. Maar dit jaar natuurlijk helemaal. Morgen komt Daan thuis zodat we toch als gezin oud en nieuw kunnen vieren. We laten dit jaar 6 wensballonnen op. Uiteraard is onze wens daarbij dat we volgend jaar weer met zijn 6-en oud en nieuw mogen vieren, dat we over 16 jaar met zijn 10- en aan het kerstdiner zitten. Het zou fijn zijn als meer mensen een wensballon voor Daan op zouden willen laten. Call me stupid maar misschien, heel misschien als iedereen nou zo’n ballon oplaat ziet iemand boven het, trekken we even de aandacht tussen al het vuurwerk en schiet geweld en komt onze diepste wens uit. Want, ik geloof in God, al is dat af en toe niet makkelijk. Want, hoe rechtvaardig is het dat een kind van 2 dit allemaal moet meemaken ? Een antwoord op die vraag krijg ik niet, maar ik hoop zo dat Daan al deze ellende niet voor niets mee maakt.

Alvast een fijne jaarwisseling. Wees voorzichtig, en heb je naasten lief.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Wensballon

 1. Rianne (DM) schreef:

  Helaas had ik geen wensballon, maar wel een zelf bedachte wenspijl! Hoop dat alle wensballonnen en pijlen uit mogen komen voor lieve Daan! Jullie hebben het verdiend! Heel veel goeds voor 2010!! Veel liefs Rianne

 2. Tessa schreef:

  Lieve familie, ik heb aan jullie gedacht vannacht en in gedachten de wens uitgesproken dat 2010 jullie veel goede berichten brengt. Daan, Kanjer met een hoofdletter K, succes dit jaar!!! Veel liefs, een meelevende meelezer

 3. Dennis, Daphne, Eline en Sjoerd schreef:

  Ook wij hebben de wensballon opgelaten. "Heel veel gezondheid voor allen, maar speciaal voor Daan" hebben we gewenst! D, D, E en S. Koldenhof

 4. Fam Kleiboer schreef:

  Hij is de lucht in!!! De beste wensen voor 2010! Gr, Fam. Kleiboer

 5. Dionne schreef:

  Ik hoop met jullie mee!! Wens jullie dan ook alvast een hele goede jaarwisseling toe en hoop dat alle wensen uit gaan komen in het nieuwe jaar want dat verdienen jullie maar vooral kleine stoere dappere Daan!!! Wat zullen jullie trots op dat mannetje zijn zeg. Geniet van elkaar als gezin….. Liefss

 6. Fam. Kleiboer schreef:

  Hallo Familie! Badankt voor jullie mooie kaart. Wij hebben wensballonnen, dus er gaat er zeker één of twee of drie…. de lucht in voor Daan! Goede jaarwisseling met vooral veel goeds voor 2010! Ewoud, Cynthia, Cecile en Robine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette