Nieuwsflits (update)

Daan is zojuist in het ziekenhuis in Apeldoorn opgenomen. Hij heeft weer koorts en zit in aplasie. Daan ligt minimaal 5 dagen aan de antibiotica en morgen horen we of hij ook medicatie tegen mexicaanse griep gaat krijgen.

 

Edit: De uitslag van de mexicaanse griep krijgen we vandaag, echter niet voor 17.00 uur. Verder was de koorts in eerste instantie gezakt, maar loopt deze sinds vandaag weer op. Hoe dat komt ? Geen idee. We balen er wel enorm van. De moed zakt je op deze manier toch steeds weer iets verder in de schoenen.

24-10-2009: Het is geen Mexicaanse griep, het is geen RS virus. Welk virus het wel is ? Dat weten de dames en heren medici nog niet. Ondertussen is de koorts wel weer gezakt (dat komt niet door de antibiotica, die helpt namelijk niet tegen een virus) maar heeft Daan wel een bloedtransfusie nodig…..

26-10-2009: Daan mag eindelijk weer naar huis!!!!!!!!!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Nieuwsflits (update)

 1. Ingrid (collega...) schreef:

  Wat fijn dat Daan weer lekker naar huis mag! Veel sterkte, liefde, kracht en positiviteit maar weer.

 2. Robert en Lisa schreef:

  Lieve Pim en Paula, een kort berichtje om te laten weten dat we aan jullie denken, ik heb geen worden meer na het lezen van jullie site. Heel heel veel kracht en sterkte gewenst in deze moeilijke periode. Fijn om te lezen dat Daan woensdag naar huis mag!Veel liefs Robert en Lisa

 3. Dionne schreef:

  Wat een drama weer zeg!!! Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat er heeel snel wat positieve dingen op jullie pad komen. Het is jullie zo gegund!! Maar hou vast aan het feit dat jullie manneke een ontzettend vechtertje is waar jullie ongelovelijk trots op mogen zijn. Sterkte weer voor de komende tijd en verlies elkaar niet uit het oog……

 4. mama van Jojo schreef:

  Hoi Paula en Pim, Wat vervelend voor daan en jullie dat hij weer in het ziekenhuis ligt. (is zacht uitgedrukt) We hopen dat hij snel weer even thuis kan zijn. Jonah moet maandag (waarschijnlijk) een stamceloogsting ondergaan en woensdag zijn 4e chemo. Misschien zien we jullie nog, het is zo fijn om met iemand te praten die in het zelfde K-bootje zit. Heel veel sterkte voor jullie allemaal, Marion en Jan. (stiefpapa en mama van Jonah

 5. Rianne schreef:

  Denkende aan jullie!!, veel sterkte en hopende op snel iets positiefs!

 6. Oma Ria schreef:

  Even een kleine correctie om misverstanden te voorkomen. Ik vroeg om iets positiefs voor dit gezin,daar bedoel ik een hele goeie uitslag van/voor Daan mee, want PETJE AF voor al die lieve mensen die zo meeleven en Daan"s verjaardag zo fantastisch hebben gemaakt. Dat is ook heel POSITIEF.

 7. Oma Ria schreef:

  Vandaag weer bij Daan in het ziekenhuis geweest. Je snapt er niets van.Hij is zo ziek en ALTIJD. blij als hij je ziet. Lief met je spelen,plagen op z"n tij spuugt ineens alles onder en gaat dan weer heel vrolijk naar je zwaaien.Onbegrijpelijk wat een kracht-levenslust-vrolijkheid en vooral Liefde geeft dit lieve manneke ons steeds weer. Wat ben ik TROTS op hem en wat hou ik ontzettend veel van dit dappere manneke.Laat er A.U.B. eens iets positiefs gebeuren voor dit hele gezin,want echt, kanker heb je niet alleen het is een HEL voor het hele gezin.

 8. Gina schreef:

  Lieverds, heel veel sterkte! Knuffel voor Daan!!

 9. Davyn, Isadora, Josie en Ante schreef:

  Lieve mensen, Het is moeilijk onder woorden brengen, om te vertellen wat wij jullie wensen. Het beste in de buurt is wellicht "alle kracht en liefde die nodig is", maar ook dat is maar een fractie van wat wij hopen. Liefs van ons allen.

 10. Elianne schreef:

  He jakkes….wanneer zit het eens mee? Sterkte maar weer.

 11. Robert, Marieke & Brett schreef:

  Dan hebben we elkaar net gemist. Onze Brett is maandag terug gekomen uit het Lukas ziekenhuis, na afgelopen zaterdag te zijn opgenomen met koorts. Ook verdenking van Mexicaanse griep en/of RS virus. Neem veel zoet drinken mee om te mengen als Daan Tamiflue krijgt. Dit smaakt enorm smerig. Heel veel sterkte weer. We blijven aan jullie denken. Robert, Marieke en Brett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette