We gaan door !

Ja, we gaan door met de behandeling !

Er zit nog rest tumor, maar volgens de oncoloog lijkt het erop dat het minder is als bij de vorige scan.  Nu dus weer 2 chemo kuren en dan weer een scan. Dat de behandeling nu aan lijkt te slaan is overigens geen garantie zo werd ons duidelijk verteld. De scan na de volgende 2 kuren kan maar zo laten zien dat de tumor toch gegroeid of uitgezaaid is. Daar is bij deze tumor helaas geen peil op te trekken. Maar voor nu… gaan we door. Na de volgende scan wordt gekeken of Daan opnieuw geopereerd moet worden. Ook krijgen we een uitnodiging voor een gesprek met een radioloog ivm de bestraling die Daan moet ondergaan. Veel informatie weer ons hoofd tolt. Maar wat op dit moment telt is dat we, dat Daan, nog steeds een kans hebben ! ! ! Hoe zwaar het gevecht ook is, we geven ons niet zo maar gewonnen. We gaan door ! Vechten met alles wat we in ons hebben, wij horen bij elkaar. Ons klavertje 4 mag niet kapot. En dus vechten we door. Volgende hobbel, weer 2 kuren, weer een scan. Er vloeien tranen van blijdschap en verdriet. We zijn blij dat we nog een kans hebben, verdrietig omdat die kans nog net zo klein en broos is als voorheen. Het zwaard van Damocles blijft boven ons hoofd hangen maar zo lang we op tijd blijven bukken …….. Blijf laag, zoals mij zwager zou zeggen, dat doen we dus. Nu bereiden we ons voor op de 2e verjaardag van Daan. Die vieren we nu iets opgeluchter dan we dachten. Jack, als je dit leest: maak jij er ook een mooie dag van de 13e !

We zijn dus gedeeltelijk opgelucht. Opgelucht omdat Daan z'n kans nog niet verkeken is. We zijn ook verdrietig. Verdrietig omdat opa Gerard, de liefde van mijn mams, de opa van onze kinderen, te horen heeft gekregen dat ook hij is getroffen door deze nare ziekte. We kunnen nog niet overzien wat de toekomst gaat brengen, daar zijn verdere onderzoeken voor nodig en we hopen dus maar ook voor hem, op het beste.

Op 14 oktober melden wij ons weer in het AMC en wordt ons verhaal vervolgd……..

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op We gaan door !

 1. Fred de Vries schreef:

  Het blijven moeilijke tijden voor jullie. Desondanks wil ik jullie en vooral Daan gelukwensen met zijn tweede verjaardag. Ik hoop dat hij een mooie dag heeft gehad en wens dat hij nog minstens 80 verjaardagen te goed heeft. Er is immers nog hoop!

 2. Dionne schreef:

  van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie stoere dappere Daan!!!! Maak er een heeeele mooie dag van vandaag. Liefss

 3. Nelly schreef:

  Dit is binnen, een zonnestraaltje vanaf mijn kant voor jullie allemaal en nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie bijzondere schat. Heel veel sterkte van onze kant!!!! In gedachten altijd een beetje bij jullie. Liefs Nelly Edwin de kinderen Amanda en Jordan en de katten Nipper en Pepper.

 4. Eline schreef:

  Wat fantastisch voor jullie dat er nog steeds hoop is. Maar wat een dubbele emoties, nu ook met de zorgen voor opa erbij. Voor vandaag wil ik jullie ondanks alles een fijne dag wensen. Hoop dat jullie een beetje kunnen genieten. Dit zijn toch de momenten die je moet koesteren…

 5. Dionne schreef:

  Een beetje laat maar niet minder gemeend….. Snap dat alles misschien een dubbel gevoel geeft maar wat zullen jullie trots op jullie stoere mannetje zijn, tis echt een klein vechtertje!!! Daarom voor nu; houd je vast aan het positieve, jullie gaan door en dat is voor nu het belangrijkste denk ik. Sterkte…..en probeer van dat moment te genieten…..

 6. Patricia schreef:

  Wat dubbel allemaal. Positief omdat je door kunt gaan met kuren maar zoals je schrijft; geen zekerheid. Wel tof dat het na Daan zijn verjaardag is. En ja wanneer houdt het nu eens op. Opa ook nog. Ik kan niets anders zeggen dan…….Ja, woorden schieten tekort.

 7. Gina schreef:

  We blijven door gaan met duimen en bidden!

 8. Elianne schreef:

  Opluchting, verdriet, vechtlucht, hoop en wanhoop…wat ligt het allemaal dicht bij elkaar. En dan ook nog het nieuws van Opa er bovenop… wat krijgen jullie toch onevenredeig veel op jullie bord… Maar voor nu: houd vast aan het positieve, jullie gaan door!

 9. Jack, Nicole en Luca schreef:

  Lieve Pim, Paula en jullie klavertje VIER, Wat een spannende dag voor jullie allemaal. Eindelijk kwam er duidelijkheid voor jullie in deze zware tijd. Het is positief dat jullie door gaan en dat Daan nog een kans heeft, die hij zo verdient en die iedereen hem zo van harte gunt. Het is een kanjer want hij moet al die ellende doorstaan in zijn lijfje. Geweldig dat jullie nu enigszins opgelucht kunnen feesten dinsdag want dat moet gebeuren. Je hebt groot gelijk, laat het maar spetteren voor jullie kleine vent! We blijven jullie verhaal volgen want de dag duurde wel lang, wachtend bij de laptop op nieuws. Hopelijk vinden jullie de kracht om deze uitputtingslag te blijven trotseren, let ook goed op jezelf. Heel veel liefs van ons allemaal en voor Daan wensen we dat hij de beste en leukste verjaardag heeft die ooit gehouden is met veel taartjes, cadeautjes en extra veel aandacht. Geniet er van en tot gauw weer. Liefs en een dikke kus voor Daan, Jack, Nicole, Jordy en Luca de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette