Tijs z’n kinderfeestje

Vandaag was het zo ver ! Het kinderfeestje van Tijs ! ! !

We hebben er lang naar uit gekeken, vooral Tijs natuurlijk.

Een spiderman feest. Met dank aan Sandra hadden we prachtige spiderman cupcakes ! die ook nog eens geweldig smaakten.

De aankleding was helemaal spiderman en na het uitpakken van de cadeautjes en het opeten van de cupcakes vertrokken we richting Voorst.

Daar hebben we bij camping De Adelaar een geweldige middag gehad. Boerin Cobie verwelkomde ons aller hartelijkst en we mochten lekker op de stro-balen zitten. Tijs werd tot “baas van de middag” gekroond (of eigenlijk geboeren kielt).

Daarna volgde de “van koe tot supermarkt” uitleg over de melk. Boerin Coby verkocht het praatje erg leuk, de kinderen kregen een kleurplaat van een koe waar ze mooie koeienvlekken op mochten maken. Wat vooral veel indruk maakte was de lucht van de koeienpoep…. Hahaha wat geweldig was dat zeg, die 8 ukken met hun neuzen dicht gedrukt.

Na het pedagogisch verantwoorde gedeelte mochten we lekker spelen. De skelters werden onveilig gemaakt, en ook de speeltuin was niet veilig. Er werden kastanjes gezocht en gevonden, zakken vol. En … ik vond nog een klein kikkertje ! Welja.

Tijs, onze grote held, durfde het kikkertje op te pakken en daarna wilde iedereen wel even het kikkertje van dichtbij bekijken en dus vasthouden.

We speelden tikkertje en daarna dronken we allemaal 2 bekers drinken, want we hadden dorst ! We kregen lekkere snoepjes en speelden verstoppertje. Daarna weer lekker op de skelter en de nog achter gebleven kastanjes zoeken.

Na boerin Coby hartelijk bedankt te hebben naar huis, en éénmaal thuis was Pim de pineut. Er was water, er waren spuitjes, en Pim was nat. Mama moest patat halen dus die had mazzel J

Lekker smikkelen van de patatjes want van al dat spelen word je hongerig, een ijsje als toetje mocht niet ontbreken natuurlijk.

Na het eten de spullen verzamelen (tekening, kastanjes, snoepzakje) de auto in en naar huis gebracht.

Toen alle kindjes thuis waren snel Daan en Sterre ophalen. Zij hadden een middagje bij oma Ria gespeelt. Weer naar huis, nog even kletsen, wat drinken en dan naar bed. Tijs vond zijn feestje geweldig en vertrouwde mij toe dat hij ieder jaar op de boerderij zijn feestje wil vieren.

Het was een heerlijke dag, druk, maar heerlijk en het belangrijkste was toch wel dat Tijs zo enorm genoot (net als Merel, Merel, Cas, Jesse, Miquel, Benjamin, en Jivan). Zijn stralende snoet is onbetaalbaar !

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

2 reacties op Tijs z’n kinderfeestje

  1. kinderfeestje schreef:

    Klinkt echt superleuk!! Dana

  2. Gina schreef:

    Zo'n stralend snoetje is toch het mooiste kado!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette