Een beetje van dit, en een beetje van dat

Merel’s tand is er uit ! Na een welgemikte mep van Sterre had onze smurfin last van bloed bij haar wielbeltand. Maar de tand eruit halen, dat durfde ze nog niet. De dag er na nog steeds bloed en toen mocht papa de tand met een klein rukje, zo uit de mond trekken. Hiep hiep hoera ! 1 wiebeltand down, 1 to go ….

Tijs heeft afgelopen week 2 (!) kinderfeestjes gehad. Van brothers in crime Jesse en Miquel wel te verstaan. Een stel boeven bij elkaar die 3 want ze zijn, toen Jesse en Miquel mochten trakteren ook maar even naar de school aan de overkant gelopen… !

De directrice van De Kosmos kwam ze weer terug brengen en na een serieus gesprek met de juf hoop ik dat ze nu gewoon gezellig in hun eigen school blijven.

En dan is er natuurlijk voetbal ! Ook hier ontkomen we niet aan de oranje gekte en hangen er oranje vlaggetjes buiten. Omdat Merel het toch nog wat saai vond hebben we gistermiddag samen geknutseld en nu hangen er oranje en rood/wit/blauwe knutsels aan het hek !Als we nu geen kampioen worden, dan weet ik het ook niet meer. Merel en Tijs hebben maandag op school eerst sportdag gehad, ’s middags mochten ze voetbal kijken of spelletjes doen. Er werd uiteraard ook voetbal gekeken en toen Tijs hard rennend enthousiast uit school kwam kreeg ik te horen dat Ajax had gewonnen met 2-0 ! Mooi vind ik dat, hij wil graag meedoen met de grote kindjes maar sommige dingen gaan dan toch nog een beetje langs hem heen.

Samen met Daantje ben ik dinsdag de stad in geweest, oma Ria mocht ook mee. Dat was bere gezellig en Sterre heeft zich op dinsdag weer vermaakt bij de kindjes. Gisteren kwamen de juffen van Merel gezellig lunchen en ’s avonds kwamen Dionne en Marloes van Dikke Maatjes. En verder hebben we afgelopen weekend bezoek gehad van Robert, Marieke, Brett (hoe is het met je lip vent ?) en Lynn. Och och och, wat blijft dat toch ontzettend mooi, zo’n klein wurmpie van 6 weken dat zich vol vertrouwen tegen je aan nestelt om nog even verder te slapen.

We zijn nog steeds druk dus, maar het is wel gezellig. En zo wachten we maar af tot de 13e juli voor de scan en daarna de uitslag op de 15e……

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Een beetje van dit, en een beetje van dat

  1. Gina schreef:

    Merel, tandje eruit! Op naar je grote mensen-tand! Ik denk aan jullie, Paula!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette