Eerste bestraling

Gisteren was het 20 april. Precies 9 maanden nadat alle ellende begon kreeg ons kind zijn eerste bestraling. Mijn moeder verwoordde het mooi “ laat het de wedergeboorte van een gezonde Daan zijn” en dat hopen we ook !

Het is heel gek maar ik huil me hier de ogen uit mijn hoofd. Net of ik nu eindelijk besef wat er aan de hand is. Dat dit MOET werken omdat de opties anders zeg maar op zijn. 9 maanden, de tijd dat mijn wurmpie, mijn pinguin in mijn buik gezeten heeft. Zo lang is hij nu al ernstig ziek. Zo lang leven wij al tussen hoop en vrees. Ik zou hem zo graag weer terug in mijn buik stoppen, beschermen tegen alles wat hij mee moet maken. De tijd terug draaien en er voor zorgen dat die stomme cellen wél de juiste boodschap door krijgen namelijk : STOP MET VERMENIGVULDIGEN. Maar helaas, dat gaat niet. En dus zijn we nu hier, om er voor te zorgen dat de weder geboorte van een gezonde Daan daadwerkelijk plaats kan vinden !

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Eerste bestraling

  1. Nicole de Jong schreef:

    Lieve Paula, Wat verwoordt je dat mooi, precies zoals het is, recht uit dat mooie moeder hart van je. Die tranen zijn er niet voor niets, het heeft al zo lang geduurd dat jullie in deze vreselijke onzekerheid zitten, dat jullie moeten aanzien wat jullie dappere Daantje allemaal moet doormaken. Laat het maar gaan, houd je niet in het kan ook opluchten want wegduwen en doorslikken is ook niet goed voor een mens. Laat het maar stromen want het moet ruimte maken voor kracht om door te kunnen gaan. Heel veel sterkte en we denken aan jullie. Veel liefs daar in het verre Zwitserland/Duitsland. Jack, Nicole, Jordy, Luca Meggy*

  2. Ria schreef:

    Ach Lieverd,Laat je maar lekker gaan,huil je longen uit je lijf,daar is niks mis mee.Weet dat tranen ook een bevrijding kunnen zijn.In gedachten hou ik je vast en huil met je mee.Dikke kus voor Jou,Pim,Merel,Tijs,Daan en Sterre. Liefs Mama

  3. Dionne schreef:

    Wat heb je dit weer bijzonder mooi geschreven!! Ik hoop echt met jullie mee, denk aan jullie en zal geregeld een kaarsje voor jullie branden. Zet hem op daar met zn allen en in het bijzonder jullie dappere Daan. Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette