Vertrek

Het vertrek naar Zwitserland komt steeds dichterbij. Het wordt ook steeds spannender maar we kijken er ook wel een beetje naar uit, hoe gek dat ook klinkt. Alles is nu geregeld en morgen gaan we alle spullen inpakken. We zijn wel benieuwd hoeveel het gaat worden.

Dinsdag zal de eerste bestraling op het programma staan en dan elke dag. Dit zal zeker niet makkelijk worden maar een andere keus is er niet. Tijdens deze bestraling krijgt hij ook nog verschillende chemo toegediend. Dit zal onder andere in Zurich plaatsvinden.

Thuis is ook alles geregeld. Teiger zal goed verzorgd worden, net als de rest thuis. Freddy en Lisa (broer/zwager en schoonzus) zullen deze periode in ons huis verblijven, ach de huur is toch al betaald.

We zullen proberen om de weblog zo veel mogelijk bij te houden voor iedereen maar we weten nog niet helemaal hoe de internetverbindingen zullen zijn. In elk geval tot snel. De laatste 9 maanden gingen als een sneltrein voorbij dus deze weken zullen dan ook wel snel omgaan.

Voor diegene die een kaartje willen sturen heb ik in de titelbalk de adressen vermeld. Let wel even goed op de datums.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Vertrek

 1. Marion en Jan schreef:

  Heel veel sterkte met hopelijk het laatste stuk van zijn behandeling. Wij gunnen jullie ook zo graag weer een gewoon normaal leven hierna. Heel veel liefs Marion, Jan, Sarah, Roos, Jonah en Suus.

 2. loes schreef:

  Heel, heel veel succes!

 3. Elianne schreef:

  Goede reis klinkt wellicht een beetje gek…. maar ik hoop dat deze reis wel veel goeds op gaat leveren. Sterkte daar, en tussendoor veel fijne momenten toegewenst voor jullie allemaal.

 4. Fam. Kleiboer schreef:

  Heel veel sterkte voor Daan! Voor jullie allen veel goeds en heel veel sterkte! Probeer tussendoor lekker te genieten van elkaar en van de rust van het mooie Zwitserland. Wij zijn in gedachten bij jullie! Groetjes, Cynthia, Ewoud, Cecile en Robine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette