2 dingen

Landgenoten,

2 dingen die me even van het hart moeten.

Ten eerste: Dank ! Dank voor alle kaartjes, berichtjes lieve gedachten die we van jullie mogen ontvangen. Dat doet ons echt enorm goed. We zeggen het niet altijd maar we waarderen het echt enorm.

Ten tweede: Veel mensen hebben ons gevraagd of ze iets voor ons kunnen doen. Dat lis lief en heel fijn maar we willen proberen het “normale” leven zo normaal mogelijk te houden voor onze andere kinderen. Wat we (of liever gezegd wat ik me net onder de douche bedacht) wel kunnen gebruiken zijn batterijen ! De speelkamer in het ziekenhuis staat vol met dingen waar batterijen in moeten en waar Daan graag mee wil spelen maar … de batterijen zijn leeg of zitten er niet in. En hoewel ik flink mopper en zeur en soms wellicht onredelijk kan lijken besef ik me ook wel dat de prioriteiten van een ziekenhuis niet bij de inrichting van een speelkamer voor zieke kinderen ligt. Dus, batterijen zijn welkom, pennlights, blokbatterijen noem het maar op. Het is niet alleen voor Daan maar je doet er alle kinderen op de oncologie afdeling een plezier mee !

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar 2 dingen

  1. Elianne schreef:

    Zal eens kijken in de berging…liggen vast nog wat batterijen te slingeren. Zijn er nog restricties aan het speelgoed in de speelkamer? Anders heb ik misschien ook nog wel wat boekjes of ander klein spul? Hoor het wel of daar behoefte aan is…. (lekker he, als je tussen alle onmacht gewoon iets praktisch kunt doen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette