Sinterklaas is weer in het land

Lieve Daan,

Hij is er weer, Sinterklaas ! Zoals ieder jaar ontgaat deze gebeurtenis ons niet. We zijn er druk mee en vol van. Je grote broer Tijs stuitert door het huis. Merel is druk bezig ons huis zo gezellig mogelijk te maken met haar knutsels. Sterre vind Sinterklaas wel leuk maar ze durft nog niks tegen hem te zeggen zo vertelt ze aan iedereen.
En jij ?

Vorig jaar had je zo’n pret tijdens onze Opkikkerdag. Patat eten met Sinterklaas, samen kleuren, kletsen, spelen. Wat genoot je daarvan. En daarna ook nog naar het Sinterklaaslogeerhuis, alweer een ontmoeting met Sint, stoer nam je je cadeautje in ontvangst. Je vond het geweldig, zong heel hard als je je schoen mocht zetten. Samen met Merel en Tijs, want Sterre was vorig jaar nog te klein.
Afgelopen zaterdag mochten jullie je schoen zetten. We waren eerst naar de optocht van Sinterklaas geweest. Bij die optocht kochten we een mooie Sinterklaas ballon, voor jou, zodat jij ook weet dat Sinterklaas weer in het land is.
Bij het schoen zetten dacht Tijs heel goed aan jouw schoen. Die hoort erbij die schoen. We zongen liedjes, en ik mocht een liedje voor jou uitkiezen.
Op zondagochtend was het feest. De schoenen waren gevuld. En ook in jouw schoen had de Sint een cadeautje gestopt. Een klein knuffel girafje. Een licht cadeautje, dat zou misschien aan de Sinterklaas ballon omhoog kunnen gaan. Maar helaas, dat mislukte. En dus hebben een briefje aan de ballon gedaan, heeft God die aan je voorgelezen ?
We sturen je het cadeautje nog op mop, aan andere ballonnen want wij vergeten jou niet. Wij vergeten jou nooit, en Merel en Tijs zorgen ervoor dat Sinterklaas jou ook niet vergeet.

En zo gaan de dagen voorbij. Natuurlijk verdienen Merel, Tijs en Sterre een leuke sinterklaas. Maar het kost me zo veel moeite. Het kost me zoveel moeite om leuke dingen leuk te blijven vinden. Want we missen je zo. Iedere dag een beetje meer.

Om met blof te spreken:
ohhhhhhh was je maar hier
was je maar hier met mij
ohhhhhhhh was je maar hier
was je maar hier met mij
Ohhhhh was je maar hier
was je maar hier met mij
ohhhh was je maar hier
was je maar hier met mij
 Hier met mij

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Sinterklaas is weer in het land

 1. Fam. Welgraven schreef:

  Niets dan respect voor jullie…
  En inwendig huilen we mee.

  In gedachten steeds bij jullie,

  Sandra

 2. Rianne schreef:

  Geeft niet altijd een reactie, moeilijk de juiste woorden te vinden.
  Maar bij elk nieuw berichtje die ik lees kippenvel!

  Liefs Rianne

 3. marieke schreef:

  Lieve Pim,Paula en kids,
  wat superstoer en super moeilijk moet het voor jullie geweest zijn zondag.
  Het logeerhuis zonder Daan, maar ik weet zeker dat hij erbij was, ik voelde het…
  Alles wat je nu doet zonder Daan is heel zwaar, maar zo stoer dat jullie het wel doen!
  Ook ik sta op voor Daan , net als vele anderen.
  Lieve groet Marieke

 4. Loes schreef:

  Lieve Daan

  Jesse en Mick hebben bij ons ook hun schoen gezet en wat spannend allemaal.
  Spannend en ontroerend, het schoentje zetten en eigen liedjes zingen.
  Jesse bleef logeren en was om half acht wakker want hij moest zoooo nodig naar de w.c.
  Hij liep snel naar de kamer en gelukkig er zat een pakje in de schoen en zelfs pepernoten(heerlijk als ontbijt hoor) en ja hoor Diesel 10 zat er in de schoen.
  Dan lees ik nu dat jou grote broer Tijs jou schoentje er ook neer heeft gezet, wat lief en wat ontroerend. Wat zullen ze hebben gezongen, het moet hierboven toch te horen zijn.
  En goed blijven kijken he naar die mooie ballon met een knuffeltje voor jou.Kus voor jou je broerje,zusjes en papa en mama.

 5. Stephke schreef:

  Wat zou Sinterklaas er graag voor willen zorgen dat Daan bij jullie zou kunnen zijn en zou kunnen genieten van deze spannende tijden.
  Heel veel sterkte.
  Onbekende bloglezer
  Stephke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette