Van Merel, Tijs en Sterre voor jou lieve Daan

K3- Wanneer zie ik jou terug ?

Voor altijd een klavertje 4

iedereen zegt dat jij nu in de hemel bent
een betere plek je wordt er vast verwend
nee ik moet niet huilen want ik weet dat jij van mij houdt
maar ik zou alles ruilen voor nog een seconde met jou

wanneer zie ik jou terug
mijn engel die over me waakt
wanneer zie ik jou terug
een ster die naar me knipoogt en me nooit verlaat
die elke avond aan de hemel staat

 iedereen zegt dat jij nu vast geen pijn meer voelt
weet iemand echt wat men daar dan mee bedoelt
nee ik moet niet treuren
want ik weet toch jij ziet me graag
wat er morgen ook mag gebeuren
maar wie antwoordt echt op mijn vraag

wanneer zie ik jou terug
mijn engel die over me waakt
wanneer zie ik jou terug
een ster die naar me knipoogt en me nooit verlaat
die elke avond aan de hemel staat

 en als ik in mijn bed lig vannacht
en als een nieuwe ster naar me lacht
weet ik dat jij voortaan altijd bij me bent ik heb jou herkend
wanneer zie ik jou terug?
mijn engel die over me waakt
wanneer zie ik jou terug?
mijn ster die naar me knipoogt en me nooit verlaat
die elke avond aan de hemel staat

*******************************************************************

Het is alweer een half jaar geleden dat jij naar de hemel ging. We missen je, iedere dag een beetje meer. Voor altijd in ons hart lieverd, nooit vergeten. Wij houden van jou en jij houd van ons.

Dikke kus

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Van Merel, Tijs en Sterre voor jou lieve Daan

 1. Sabine schreef:

  Blijf maar schrijven , weet dat er nog gelezen wordt en Daan niet vergeten is.

  Heart

 2. Fam. Welgraven schreef:

  In gedachten nog steeds bij jullie…
  Ook na een heel moeilijk half jaar en zeker nog de tijd die komen gaat.
  Daan wordt hier in huis niet vergeten!

  Lieve groet en veel sterkte,

  fam. Welgraven

 3. liena schreef:

  ik denk aan jullie

 4. liesbeth schreef:

  Wat gaat dat snel alweer een half jaar !!
  En wat zal het verlies groot zijn.
  Ik denk veel aan jullie en Daan.

  Sterkte Lies en Thijs

 5. Loes schreef:

  Veel liefs van ons

 6. Lotte,Bart,Jesse&Mick schreef:

  Er is een lief engeltje
  hoog boven ons hoofd
  we zullen hem niet vergeten
  dat hebben we beloofd.

 7. Fam. Kleiboer schreef:

  Alweer een half jaar!
  Jullie zijn nog altijd in gedachten en wij hebben respect voor jullie.
  En de kleine lieve dappere Daan vergeten we niet.
  Heel veel sterkte!
  Fam. Kleiboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette