Ken je die mop

Ken je die mop van die mensen die een weekendje weg zouden gaan…. Inderdaad die gingen niet. Dit weekend zouden wij naar Landall Greenpark Rabbit Hill. Even een weekendje weg, even met zijn 6-en. Vrijdagavond zouden we gaan gourmetten. Dat hadden we aan de kinderen verteld. Het gourmet gedeelte. We hadden ze niets verteld over het weekendje weg, bang om ze op het laatste moment teleur te moeten stellen. Achteraf gezien maar goed ook, in de nacht van donderdag op vrijdag werd Daan ziek, heel ziek. Hij bleef maar spugen, had pijn, angst. Afschuwelijk. Na een lange lange nacht werd het ochtend, en Daan bleef spugen en bang. De huisarts kwam, er werden medicijnen gegeven maar niets hielp. Er werd een bed geregeld, nog meer medicijnen en koortsachtig overleg met de oncoloog in Amsterdam. De uitslag van al dit overleg: we moeten afscheid nemen van Daan. Vanavond hebben we gegourmet, met zijn allen om het bed van Daan heen gezeten. Beloofd is beloofd en wat je beloofd moet je doen. We genoten van ons samen zijn. Tijs was druk met het verzorgen van Daan en Daan had even een goed moment en genoot van het samen zijn met zijn grote broer en zus. We houden intens veel van Daan. Niet alleen wij, zijn papa en mama, maar zeker ook Merel, Tijs en Sterre. En Daan, Daan houdt van ons ! En omdat we zoveel van hem houden moeten we ervoor zorgen dat hij geen pijn heeft, dat hij zich geliefd voelt en dat hij de rust krijgt die hij zo ontzettend verdiend.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

67 Reacties op Ken je die mop

 1. Serva schreef:

  lieve dappere daan, je bent de hele tijd in mijn gedachten. serva

 2. Carola schreef:

  Lieve allemaal,
  stil en met kippenvel hebben we jullie blogs gelezen, wat zijn jullie enorm sterk en een liefdevol gezin. We hebben enorm veel respect voor jullie en jullie klavertje 4.

  Jeroen, Carola, Casimir en Juliëtte Heufkens (villa pardoes)

 3. sandra mullins schreef:

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Ik bewonder jullie kracht. Mijn moederhart huilt met jullie mee.
  In gedachten bij jullie.
  (ex collega SAP)

 4. Marloes schreef:

  Ik denk heel veel aan jullie, sterkte

  liefs Marloes &

 5. Pam schreef:

  Lieve allemaal,

  Er zijn geen woorden die goed genoeg zijn. Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen.

  Liefs

 6. angelique schreef:

  hallo lieve paula en pim
  dit bericht is vreselijk ik heb een zoontje van bijna 8 (in mei)
  kan het me niet voorstellen hoe verscheurend het voelt,leef ontzettend met jullie mee.
  krijg echt tranen in mijn ogen.
  ik wens jullie heel veel kracht en sterkte de komende tyd. liefs

 7. Joyce de Boer schreef:

  Lieve familie,

  Ook ik heb in stilte alle berichten rond jullie Daan gevolgt.
  Ik wil jullie heel veel liefde en kracht toewensen, in deze moeilijke tijd!

  Joyce de Boer

 8. Annalieke schreef:

  Lieve allemaal.
  Bijna geen woorden…
  Mijn moederhart schrijnt mee.
  Ik wens jullie toe dat God toch heel dichtbij mag zijn, ookal gebeuren er vreselijke dingen. En dwars daardoor heen… Geniet van alle zonnestralen die je op kunt vangen. Uit je verhalen blijkt dat jullie dit toch kunnen.

  Lieve groeten, Annalieke

 9. karin schreef:

  lieve paula en pim
  ook ik was een stille meelezer
  maar wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
  denk aan jullie

 10. Esther schreef:

  ook ik ben een stille meelezer, die intens meeleeft…

  Alle sterkte en kracht toegewenst in deze moeilijke tijd

  Esther

 11. Mart schreef:

  Ik ben ook een stille lezer en heb al meerdere malen jullie berichten met tranen in mijn ogen gelezen.
  Het is zo oneerlijk als je je eigen kind moet laten gaan. Ik wil jullie heel veel kracht en sterkte toewensen de komende tijd. Hopelijk hebben jullie nog een paar mooie momenten met jullie complete klavertje vier.

 12. mirjam schreef:

  Het is angstig stil op de blog…
  Ik weet niet wat te zeggen… wat kún je ook zeggen…
  de liefde voor een heel leven wens ik jullie toe
  Mirjam

 13. Ellen schreef:

  Lieve ouders van Daan,

  Ook ik heb tot op heden in stilte meegelezen. Wat een ellende dat het nu zo ver gekomen is en wat moet deze tijd verschrikkelijk moeilijk voor jullie zijn. Ik wens jullie alle kracht en hopelijk toch nog veel mooie momenten met elkaar. Heel veel sterkte de komende periode.

  Ellen

 14. petra schreef:

  Ik ben een stille lezer. En nu ben ik echt stil. Het onvermijdelijke is nu toch gekomen het moeten loslaten en afscheid nemen.

  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe is deze moeilijke periode en de zware tijd die komen gaat. Wat fijn dat jullie zo`n hecht en fijn gezin zijn met zoveel lieve mensen om jullie heen. Samen kunnen jullie dit gevecht aan en ook wat hierna komen gaat.

  Sterkte, kracht!!!

 15. Joke schreef:

  Het moment waarvan je hoopte dat het nooit zou komen is dan toch daar. Wat vreselijk om je kind te moeten loslaten.
  Heel veel sterkte en liefde toegewenst!!
  Liefs,
  Sjook

 16. Jessica Boon schreef:

  Lieve allemaal,

  Wat een schrik dat het ineens zo snel gaat!
  Ik wens jullie heel veel sterkte.
  Ik heb bewondering voor de kracht waarmee jullie je gezin overeind houden en steeds álle klaverblaadjes hun eigenheid laten leven en aandacht geven

 17. Jan en Marion schreef:

  Lieve Paula en Pim,

  Hou elkaar stevig vast en kijk naar Daan, voor zolang als het nog kan!
  We denken aan jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette