Hoe staan we er voor ?

Ja, dat wil iedereen die hier meeleest natuurlijk weten nu.
Luister en huiver. De tumor is nog niet weg. Dat is, vinden wij, een enorme domper. De oncoloog daarentegen is erg positief. Volgens haar zit er nog een plekje van hooguit een halve centimeter. Iets dat wij vrij groot vinden maar waar zij erg tevreden over is. Dus….. We waren bang voor uitzaaiingen maar die zijn er gelukkig (nog) niet. Weer blijft het spannend want succes in het verleden is geen garantie voor de toekomst. Daan wordt nu internationaal besproken. Dit doen ze om te horen of opereren nu de beste optie is. Amsterdam denkt van wel namelijk  maar ze willen dit graag checken bij collega's. Maandag start dus de 5e kuur. De operatie zal of tussen de 5e en 6e kuur of ná de 6e kuur plaats vinden. Bij voorkeur wordt deze uitgevoerd door de neurochirurg die Daan de 1e keer ook heeft geholpen. Dan volgt nog de bestraling natuurlijk. We krijgen hiervoor een uitnodiging om op gesprek te komen bij een radioloog om wat meer informatie te krijgen. Wanneer de bestraling plaats gaat vinden en waar (zwitserland, amerika ?) is nog onduidelijk. Er volgen geen andere kuren meer na de 6e kuur. Daan's lijf is op. Dat gaat hij niet trekken. Wij hebben dat ook duidelijk aangegeven. Wel moet Daan zo wie zo een half jaar een  onderhoudskuur krijgen. Dat is ook chemo maar die kan hij dan thuis slikken. Tot zo ver. Iedereen kan weer "rustig" slapen Smile

Vergeet niet even Jack te steunen. Hij fietst volgend jaar onder andere voor ons Banaantje 6x de Alpe d'Huez op …….
Oh, en stuur post. Daan moet maandag weer kuren en ligt dan tot vrijdag in het AMC. Alle Sint voorpret gaat dus aan zijn neus(je) voorbij helaas.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

12 Reacties op Hoe staan we er voor ?

 1. Mineke schreef:

  Heerlijk dat jullie het sinterklaasfeest samen kunnen vieren. Ik krijg elke keer weer kippenvel als ik jullie gedachten lees. Ik denk aan jullie!

 2. Jonah schreef:

  Blij te lezen dat het nog steeds de goede kant op gaat met Daan. Mochten jullie mij willen volgen hier is de link naar mijn blog. http://jonahsbelevenissen.blogspot.com/

 3. Gina schreef:

  Wat een fijn berichtje om te lezen. Ook al staat Daan nog genoeg te wachten, dit is al een stap in de goede richting. We blijven duimen en bidden! Veel liefs!

 4. Rianne schreef:

  Wat fijn dat er eindelijk positief nieuws voor jullie is! Dit hebben jullie verdient en Daantje ook! Blijf voor jullie duimen en hopen! Denk aan jullie! Dikke knuffel voor jullie allemaal! Liefs!!

 5. aletta schreef:

  wat spannend allemaal, er is idd nu een strohalm waar jullie aan vast kunnen houden jullie Daantje. Een positieve oncoloog, we bidden en duimen stevig door!

 6. joke de wolde schreef:

  Fijn dat er ook positief nieuws is. Sterkte met de komende kuur. We denken aan jullie! Liefs, Jasper, Joke & Amber

 7. Dionne schreef:

  Wat een goed nieuws voor nu zeg!! Dat kunnen jullie zeker wel even gebruiken, we blijven met zn allen positief, duimen, heeeeeel hard aan jullie allemaal denken en heeeel veel kaarsjes branden in de hoop dat het blijft helpen. Liefss

 8. Jack, Nicole, Jordy en Luca de Jong schreef:

  Wat een spannende tijden… Voor nu toch weer een strohalm om aan vast te grijpen. Wij leven met jullie mee en zullen voor jullie Banaantje bidden, duimen, kaarsjes branden en veel positieve energie sturen. Het kaartje voor Daan gaat richting AMC en we hopen dat hij er dit keer zonder hobbels doorheen komt. Heel veel liefs vanuit Castricum

 9. Fam. Sturre schreef:

  Via de kerkbode volgden wij jullie.Dus nu ook via Daan zijn website.Sterkte in deze spannende onrustige tijd.

 10. Jessica schreef:

  Wat fijn om te lezen dat de oncoloog op dit moment positief is. Hopelijk blijft dat zo… daar ga ik heeel hard voor duimen. Ik wens jullie veel strijdkracht toe. Geven jullie Merel, Tijs, Daan en Sterre een hele dikke knufff van mij. Liefs Jessica van Wortel (dikke maatjes)

 11. Leonie schreef:

  Wat geweldig goed om te lezen zeg! Heeft het duimen dus toch geholpen! Hoop doet leven zeggen ze, laten we dus met z'n allen blijven hopen!!! Liefs

 12. Fam Kleiboer schreef:

  Een goed bericht na al de ellende die jullie en vooral Daan moet doorstaan. Wat fijn! Wij blijven duimen, bidden en kaarsjes branden!!! Geniet van dit sprankje hoop! Goetjes, Ewoud, Cynthia, Cecile en Robine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette