Vakantie

We gaan niet op vakantie dit jaar. Dat vertelden we Merel en Tijs aan het begin van de schoolvakantie. Merel en Tijs vonden dat niet leuk. Vooral Tijs vond het stom. Toen we uitlegden dat het kwam omdat we in Duitsland en Zwitserland heel veel centjes moesten betalen zei Tijs “nou dat is helemaal stom, want dat was geen vakantie” en toen kwamen de tranen….. en dat doet pijn.

Maar toen ineens. Op woensdag hoorden we dat iemand voor ons een vakantie had geregeld en dat we op vrijdag weg mochten ! ! !

Tijs logeerde bij Ruben toen we het hoorden en hij kon het niet geloven. Maar hij was erg gelukkig ! En zo gebeurde het, op vrijdag 23 juli vertrokken wij voor een week vakantie naar Centerparcs ! En niet zomaar Centerparcs, Centerparcs de Huttenheugte waar Plopsaland ook is ! Wat een groot wonder ! !

We hebben ons zo ontzettend vermaakt. Gezwommen, naar Plopsaland geweest, in een pannekoekhuisje gegeten, lekker buiten gespeeld en Merel en Tijs hebben zelfs geoefend om brandweerman/vrouw te zijn !

Deze onverwachte geweldige verrassing was onbetaalbaar. We hebben als gezin genoten van wat er te beleven viel en van elkaar. Daan voelde zich goed, heeft heerlijk gespeelt, gesnoept en gelachen. Net als Merel, Tijs en Sterre overigens.

Ons Sterrekind had het nog wel wat zwaar aangezien er bij haar 3 (!) kiezen tegelijk doorkwamen. Arm ding.

Ik kan nog uren hieperdepieper vertellen over hoe leuk, mooi, en geweldig het was want dat was het. We zijn ontzettend dankbaar voor deze vakantie. Dankbaar voor de mooie herinneringen die weer gemaakt zijn. Dankbaar omdat Merel en Tijs zo gelukkig zijn nu ze toch op vakantie geweest zijn. Dankbaar ook omdat Daan zich zo op zijn gemak voelde en Sterre zo lekker kon spelen.

1 cadeautje heb ik gekocht, een cadeautje voor Pim een krijtbord in de vorm van een hart met de volgende tekst:

“Joy isn’t in things, its in us” en zo is het maar net. Vreugde en geluk zitten niet verpakt in dingen maar in samen zijn. In genieten van en met elkaar en dat hebben we de afgelopen week tijdens deze surprise vakantie enorm gedaan !

 

 

Ps: de scan van Daan staat nu a.s. dinsdag 3 augustus gepland. 5 augustus de uitslag, duimen jullie mee ?

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Vakantie

 1. Gina schreef:

  Dat is een geweldige verrassing! En arme Sterre, 3 kiezen tegelijk! Ik duim, absoluut!

 2. fam den hollander schreef:

  ook ik was erg benieuwd hoe het met jullie gaat. Wat fantastisch dat er mensen zijn die zo'n verrassing regelen! Fijn dat jullie zo genoten hebben! Ook wij zullen deze dagen duimen. AL kennen we elkaar alleen maar van het hallo en dag op het kleuterplein, in gedachte zijn jullie vaak bij ons. Sterkte!

 3. Francis schreef:

  Ik duim zeker… Zoveel ik kan!

 4. "juf"Angela schreef:

  Hallo lieve allemaal!Terug van vakantie was ik ook erg benieuwd hoe het met jullie ging. Wat fijn dat jullie zo'n heerlijk weekje met elkaar hebben gehad; even de batterij een beetje kunnen opladen? Als je idd zo kunt genieten van elkaar, is dat heel veel waard. Wij gaan zeker heel hard duimen voor Daan en jullie ! Veel liefs, ( juf ) Angela

 5. Sylvie schreef:

  Wat leuk weer de huttenheugte! Blijft altijd leuk! Spannend van de week de uitslag! We gaan voor jullie duimen!!

 6. fam.Ambrawo schreef:

  Net terug van onze vakantie toch maar benieuwd op de site kijken wat er uit is gekomen met de MRI. Wat een teleurstelling zeg! Maar wat geweldig om te lezen dat jullie een geweldige vakantie was gegund en ook gegeven. Gelukkig kan de MRI toch relatief snel een vervolg hebben. We zullen weer voor jullie duimen en hopen op het beste. Wederom weer veel sterkte en succes met de spannende uren en dagen.

 7. Eline schreef:

  Wat heerlijk zeg, even lekker met je gezinnetje er tussenuit. Hebben jullie wel verdiend zeg! Heel veel sterkte de komende week, weer een ontzettende spannende tijd. Ik zal voor jullie duimen!!

 8. Dorita schreef:

  Wat LEUK,als je dit leest ben je zelf ook aan het genieten, en dit pikken ze niet meer af toch? En met Sem oeps of Sep ging dat ook goed zijn 1ste vakantie. Tuurlijk gaan we duimen maandag heeeel veeeel,sterkte

 9. loes schreef:

  Wat een geweldige verrassing voor jullie.En dat hart heb ik vorige week van onze lieve buurtjes gekregen.Wij zullen duimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette