Viva Hollandia

“We zijn er weer bij en dat is prihima,
Viva Hollandiaaaaaaa”

We zijn weer thuis dus. Het had wat voeten in aarde en een verslag van de laatste dag en reis volgt maar ik dacht, het is wel net zo leuk om neer te zetten da we dr weer bunt Smile

 

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Viva Hollandia

 1. Jessica schreef:

  Joehoeeee… het is gelukt… eindelijk weer thuis! Hoe was jullie thuis komst? Tot gauw, liefsss

 2. Elianne schreef:

  Welkom thuis! Hopelijk heeft 7 weken zwitserland het gewenste effect… En vanavond: lekker slapen in jullie eigen bed!

 3. Davyn, Isadora, Josie en Ante schreef:

  WELKOM!!!!!

 4. Dorita schreef:

  Welkom thuis ,heerlijk om met jullie klavertje 4 (zo als jij het zo mooi kan verwoorden)thuis te zijn.Geniet maar fijn en we duimen nog steeds hoor.

 5. Ingrid van Essen schreef:

  WELKOM THUIS!!!! Wat zal t fijn zijn om weer op je eigen plekkie te zijn. Geniet ervan en we blijven hopen op een goede afloop…

 6. Ellen schreef:

  Lieve, lieve allemaal. Wat fijn dat jullie er weer zijn! En wat ziet het er mooi uit bij jullie thuis. Welkom thuis!!!!! Liefs Ellen.

 7. Alie Pelstra schreef:

  Nou familie welkom thuis hoor, 7 weken Zwitserland leuk maar niets is beter dan weer lekker hollands te horen praten om je heen en zeker zo makkelijk bij het winkelen. De kids weer lekker naar school en spelen met vriendjes en vriendinnetjes. xxxxxxxx Sander en Alie

 8. Alies schreef:

  Oh, wat fijn! Welkom thuis. Fijn weerzien met familie en vrienden gewenst. Ben zo blij dat jullie veilig thuis zijn. Ik ga straks wat lekkers halen en het thuis vieren met z'n allen. Geniet van je eigen plekje! Hopelijk tot heel gauw. Liefs, Alies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette