Middag/ avond 4-daagse

Het is zo ver, Merel en Tijs hebben vanavond de 4e etappe van de middag/avond 4-daagse gelopen.

Een rondje dorp, een rondje dierentuin, een wandeling van een uur met de hond en vanavond een wandeling ernstig heuvel op wederom dit keer de andere kant van het dorp bekijkend.

Na afloop kregen ze een medaille, persoonlijk vind ik m dik verdient. Tijs straalde want het is zijn 1e. Merel kreeg alweer een medaille met een 2 erop aangezien zij vorig jaar de “normale” avond 4-daagse heeft gelopen.

Nu zitten ze in bad, te kliederen met badverf en ik heb net chippies, snoepjes en capri-sonne neergezet. Het is namelijk ook nog eens “blijf zolang als je wakker kunt blijven op” avond !

Groot feest dus in “huize” Pelstra. We hebben 2 medailles, 2 super trotse kindjes en een super trotse papa en mama. Doe het maar eens na, de middag/ avond 4-daagse en dan continu berg op !

Hulde, hulde, hulde aan Merel en Tijs ! ! ! ! !

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Middag/ avond 4-daagse

 1. Juf Esther schreef:

  Lieve Tijs en Merel Gefeliciteerd met jullie medaille. Wat zijn jullie een kanjers en dan ook nog eens wandelen in de bergen…… knap hoor. We missen jullie wel erg hoor en zijn blij dat jullie al bijna weer terug komen. Tot gauw. Liefs juf Esther

 2. Fam. Ambrawo schreef:

  SUPER!!! Giorgio en Mauro hebben gister ook de 1e en de 3e medaille gehaald. En de giga hoeveelheid aan snoep die ze hebben ontvangen was ongekend. Wel jammer dat daar bij jullie niemand waarschijnlijk heeft begrepen wat jullie aan het doen waren en er dan ook geen hordes mensen stonden met snoep. Maar goed, jullie hebben het toch maar mooi weer gedaan! Geniet van de avond!

 3. juf Bianca schreef:

  Wauw ! Jullie hebben echt de avond 4 daagse kunnen wandelen, over heuvels,bergen, zandpaden en een grasveld. Dat doet niemand jullie na! Lekker lang spelen in bad en dan ook nog heeeeeel laat naar bed. Wat een fijne dag! Tot over een week KANJERS! liefs van juf Bianca

 4. Juf Angela schreef:

  Lieve Merel en Tijs, Wat zijn jullie SUPER-KAMPIOENEN, zeg!!! Hartstikke knap, hoor.Jullie hebben je medaille dubbel en dwars verdiend, want die bergen die jullie beklommen hebben , hebben we hier niet eens! Ik ben eigenlijk ook wel heel erg trots op jullie! En dan ook nog de hond uitlaten, tjonge jonge. Goed hoor! Zijn jullie inmiddels helemaal schoongebadderd ? Vast wel. Nou, de groetjes en een dikke kus voor allemaal.

 5. Oma Ria schreef:

  Lieve Merel en Tijs, Wat ongelooflijk goed gedaan van jullie om dat maar even te doen zonder andere kinderen,grote mensen en muziek. Heel erg knap gedaan. Wij zijn heel erg trots op jullie en als jullie weer thuis zijn krijgen jullie ook wat lekkers net als de kinderen die hier gelopen hebben. Hele dikke knuffel van Oma Ria en Opa Gerard,jammer dat we er niet bij waren.

 6. Dionne schreef:

  Wat een kanjers van kids hebben jullie ook zeg!!! Daar zou ik ook mega trots op zijn…………en wat gaaf om te lezen wat voor een leuke dingen jullie als gezin doen en meemaken daar! Echt super!! Succes nog even met alles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette