De wereld staat stil

Maandag middag, Pim belt.
Daan is gevallen bij oma, of ik even langs wil gaan…..
Bij oma aangekomen vind ik een amper bij bewustzijn kindje… ik schrik. Wat is dit ? Waar blijft de huisarts die is gebeld ???
Na 3 kwartier komt er iemand. Daantje moet spugen, raakt de huisarts bijna op zijn schoen. De man kan het niet waarderen en flitst snel met zijn zaklamp in Daan zijn ogen. In orde constateert hij en hij vertrekt. Maar wij vertrouwen het niet. Daantje ligt er stil bij, Maakt geen contact. Dus bellen we de huisartsenpost. Maar de dienstdoende assistente vind ons geen spoedgeval. Na 2 en half uur en vele malen bellen komt er eindelijk iemand. De huisarts kijkt naar Daan, en belt met spoed een ambulance. In het ziekenhuis verteld niemand ons wat. En pas als Daan aan infusen en toeters en bellen ligt horen we dat hij een bloeding in zijn hoofd heeft en naar Utrecht moet. De wereld staat stil…..
Met de ambulance naar Utrecht waar een groot team van medisch specialisten op ons wacht. Daan wordt nagekeken en naar de IC gebracht.
Er moet een scan van Daan zijn hoofd worden gemaakt. Daantje gaat achteruit. Praat niet meer, zelfs bloedprikken vind hij niet erg. Hij ondergaat alles in dezelfde oorverdovende stilte.
Woensdag, de uitslag van de scan is binnen. Daan heeft een tumor in zijn hoofd.
De wereld staat stil.
Op donderdag ondergaat Daan een 7 uur durende operatie. Als wij hem om half 10 ’s avonds zien, ogen dicht geplakt, aan de beademing dan schrikken we. Maar een half uur later is de beademing weg. Daan kan het zelf !
Hij vind ons stout, want hij wil geen slangen aan zijn lijf….
De tumor is verwijderd. Dinsdag krijgen we de uitslag en horen we wat ons verder te wachten staat.
Zou de wereld dinsdag weer stil staan ????

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette